Olet täällä

Kaikille

Kuva: Sonja Jokiniemi

29.9.2017 17:00 30.9.2017 10:00 1.10.2017 10:00

Kurssiarkisto 2017 Teoskurssi: Esineet, kieli ja ruumis 2

HUOM! Kurssin ilmoittautuminen on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa. Ota yhteyttä: elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

Sonja Jokiniemen ohjaamalla kurssilla tutkitaan kielellisyyttä suhteessa esineisiin, materiaaleihin ja kokemuksellisuuteen. Työskentelyssä avataan ei-määriteltävän aukkoja ja uudelleen määrittelyn tilanteita. Aistillisilla tutkimuksilla kartoitetaan uudenlaisia yhteyksiä ympäristöön ja siinä oleviin materiaalisuuksiin. Työpajassa tehdään liike-, aisti-, kirjoitus- ja esinetehtäviä yksin ja parin kanssa. Työpaja sopii kaikille, joita kiinnostavat esineet, kieli ja liike sekä niiden välinen yhteys. Kurssi käsittelee Jokiniemen tulevan Blab-teoksen teemoja. Teos saa ensi-iltansa Zodiakin ohjelmistossa marraskuussa 2017. Katso teosesittely täältä.

Esineet, kieli ja ruumis 2 -kurssi on jatkoa tammikuussa 2017 tapahtuneelle työpajalle. Kurssille voi osallistua joko uutena tai jo tammikuun työpajan käyneenä

Perjantaina 29.9. klo 17-20, lauantai-sunnuntai 30.9.-1.10. klo 10-16 
Ohjaaja: Sonja Jokiniemi 
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 15 h
Kurssimaksu: 125 euroa
Ilmoittautuminen 14.9. mennessä.

Sonja Jokiniemi on esitystaiteilija ja koreografi, joka tekee monitaiteellista työtä liittyen esine-ekologioihin, kieleen, ajatteluun sekä neuro- ja psykodiversiteettiin. Häntä kiinnostavat subjektiiviset sisäiset maailmat, jotka avaavat laajempia sosiopoliittisia rakenteita.

Jokiniemen tausta on nykytanssissa, koreografiassa ja esitystaiteessa. Hän on myös itseoppinut kuvataiteissa. Jokiniemi on opiskellut DAS Theatre - Academy of Theatre and Dance -yliopistossa Amsterdamissa sekä Laban Centressä Lontoossa. Jokiniemi on osallistunut Daghdha Dance Companyn isännöimään taiteilijaresidenssiin vuonna 2008-2009

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)