Olet täällä

Kaikille

Kuva: Mikko Rasila

2.9.2017 11:00

Kurssiarkisto 2017 Teoskurssi: Tight

Kurssi on peruttu.

Työpajassa tutustutaan Joona Halosen Tight-teoksen keskeisiin toimintamalleihin ja ideaan (katso teosesittely sivulta täältä). Aamupäivän osuus aloitetaan kehoa ja mieltä virittävällä harjoituksella. Iltapäivällä kokeillaan ohjatusti teoksen keholliseen maailmaan pääsyä ja havainnoidaan sen tuomia kysymyksiä ja oivalluksia.

Lauantaina 2.9. klo 11-16
Ohjaaja: Joona Halonen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 h
Kurssimaksu: 45 euroa
Ilmoittautuminen 25.8. mennessä.

Tanssija-koreografi Joona Halonen on valmistunut Tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Hän on toiminut tanssijana vuosina 2000-2017 useiden koti- ja ulkomaisten koreografien sekä ohjaajien teoksissa. Esiintyjäntyön lisäksi hän toimii koreografina, opettaa kehollisuutta taidekouluissa ja pitää kursseja erilaisissa yhteisöissä.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)