Olet täällä

Kaikille

Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

14.11.2015 11:00 15.11.2015 11:00

Kurssiarkisto 2015 TKKM-viikonlopputyöpaja: Epic Failing

Työpajan motto: EI KOMPROMISSEJA.

Koreografi Maija Hirvasen työpajassa käydään läpi taiteellisia tekniikoita, joita hän on kehittänyt Epic Failing -teossarjaansa varten. Kukin osallistuja soveltaa näitä tekniikoita oman taustansa ja tavoitteidensa kautta. Epic Failing -työpaja suhtautuu Hirvasen samannimisen teoksen tavoin epäonnistumisen käsitteeseen mielikuvituksen kasvualustana, ei välttämättömänä pahana.

Työpajassa tutustutaan koreografin tapaan työskennellä ja ajatella fyysisten harjoitteiden ja keskustelun kautta. Erityisen tarkastelun kohteena on kahden ihmisen välinen työskentely, duetto. Työpajassa kurkistetaan myös teoksen tekemisen kiperiin kysymyksiin, joita ei yleensä käsitellä suoraan yleisön tai työpajaosallistujien kanssa. Kurssi sisältää Maija Hirvasen Epic Failing -teoksen katsomisen 15.11. klo 15 ja tapaamisen teoksen työryhmän kanssa esityksen jälkeen.

Työpaja soveltuu sekä aloittelijoille että pidempään taidetta ja tanssia harrastaneille. Aiempaa taiteellisen työskentelyn kokemusta ei tarvita. 

Lauantaina 14.11. klo 11–17
Sunnuntaina 15.11. klo 11–14 ja esitys klo 15
Ohjaaja: Maija Hirvanen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 krt / 9 h
Hinta: 80 € (sisältää esityslipun)
ILMOITTAUTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT MUTTA KURSSILLA ON VIELÄ TILAA. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)