Olet täällä

Kaikille

Kuva: Uupi Tirronen

9.6.2018 12:00 10.6.2018 12:00

Kurssiarkisto 2018 Transsitanssi

Transsitanssi käynnistää henkilökohtaisen prosessin, joka alkaa juuri siitä elämän hetkestä jossa jokainen on. Transsitanssin kautta keho alkaa avautua, päästää irti, voimistua. Energia alkaa virrata kehon läpi ja saamme rohkeutta ilmaista sisäistä maailmaamme.

Transsitanssissa kehon, mielen, tunteiden ja tilan tietoisuudet kietoutuvat toisiinsa ajattomassa tilassa, jossa omalla sielulla on sana ja valta tekoihin. Kurssi tapahtuu ulkona luonnossa ja sisätiloissa studiossa.

Transsitanssin harjoittaminen ryhmässä antaa mahdollisuuksia kokea yhteisöllisyyden voimaa. Kurssilla opit tärkeimmät periaatteet harjoittaa transsitanssia turvallisesti.

Aikaisempaa kokemusta tanssiin ei tarvita. TERVETULOA MUKAAN!

”Tanssin kyky on meille alkukantainen ja se löytyy jokaikisestä solustamme. Kaikki siis voivat, osaavat ja tarvitsevat tanssia. Nykymaailmassa on enemmän kuin koskaan tarpeellista, että herätetään tanssin voima, me kaikki YHDESSÄ.”(Juurakko)

Lauantai-sunnuntai 9.-10.6. klo 12-16
Ohjaaja: Gabriela Aldana-Kekoni
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 8 h
Kurssimaksu: 75 euroa
Ilmoittautuminen 24.5. mennessä.
Pääset ilmoittautumislomakkeeseen täältä.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)