Olet täällä

Ammattilaisille

Kuva: Esko Koivisto, Liisas Danst Rosas (2014) / Liisa Pentti + Co

25.3.2017 10:00 - 12:00

Kurssiarkisto 2017 Tutustumistyöpaja: Liisa Risu

Työpaja on osa tanssin ammattilaisille suunnattua tutustumis- ja koulutusviikonloppua Kohtaamisia, koulutusta, konkretiaa!

Työpaja on täynnä. 

Liisa Risun ohjaamassa työpajassa virittäydytään aluksi kehollisen artikulaation ja kompositiomielen harjoitteilla sekä lopuksi tanssitaan yhdessä pari pidempää ohjatun improvisaation sessiota. Taktiikoina assisted dancingguided composition ja structured improvisation. Fokus on kehollisen muodontajun sekä yhteisesti tanssittujen suhteiden mielikuvitukselliseen leikkiin herkistymisessä. Tunnilla tanssitaan paljon.

Oma etukäteisalkulämmittely suositeltava, ei pakollinen.

Lauantaina 25.3. klo 10-12
Ohjaaja: Liisa Risu
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 h
Hinta: maksuton
Ilmoittaudu 11.3. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 18.3. mennessä.

Varmista paikkasi työpajaan ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Osallistujamäärä on rajattu. Kurssikirjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse 13.3. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 18.3. osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Lisätiedot: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi, p. 050 412 7116

Zodiak, Tanssille ry ja Tanssin talo toteuttavat kevätkaudella 2017 uudenlaista yhteistyötä tarjoten tanssikentän ammattilaisille koulutusmahdollisuuksia sekä työkaluja taiteelliseen ja tuotannolliseen toimintaan ja kehittymiseen.