Olet täällä

La 16.9.2017 klo 10-14

Antinniityn yhteisöpuutarha on Kannelmäessä sijaitseva kaikille avoin yhteisöllinen puutarha. Puutarhassa ei ole yksityisiä palstoja vaan puutarhakokonaisuutta hoidetaan ja satoa korjataan yhteisesti.

Puutarhalla touhutaan Urbaaniluonto-projektin puitteissa. Urbaaniluonto yhdistää kaupunkiviljelyä, kuvataidetta ja tanssia. Projekti on Kaarelan alueella yhteisöllistä toimintaa rakentavien Zodiakin Minun nimeni on-taideprojektin ja Helsingin Taiteilijaseuran Taidekehä-hankkeen toimintaa. 

Lue lisätietoja Urbaaniluonto-projektista täältä. Voit osallistua toimintaan myös facebookissa Antinniityn yhteisöpuutarha –ryhmässä.

Projektia tukevat vuonna 2017: Helsingin kaupunki, Kanneltalo, Kannelmäen peruskoulu, kauppakeskus Kaari, Pirilän Kukkatalo, Fiskars, Pavunvarsi, HSY:n Metsäpirtin multa, Lasten ja nuorten puutarhayhdistys, Hyötykasviyhdistys ja Prisma Kaari.

16.9.2017 10:00 - 14:00

Urbaaniluonto-sadonkorjuujuhla

Antinniityn yhteisöpuutarha on paikka taiteelle, elämyksille ja esityksille. Lauantaina 16.9. klo 10-14 Antinniityllä järjestetään satokauden kohokohtana koko perheen taidetapahtuma.

Sadonkorjuujuhla toteutetaan vuonna 2017 yhdessä Kannelmäen peruskoulun kanssa. Kauppakeskus Kaaren takana sijaitsevalla puutarhalla nähdään koululaisten tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä kuvataidetyöpajojen tuloksia. Taiteesta nautitaan hyvän ruuan parissa; puutarhalle kohoaa päivän ajaksi koululaisten järjestämä ruokabasaari. Paikalle hurauttaa myös Helsingin taiteilijaseuran taidelainaamobussi, joka on lastattu täyteen upeaa nykytaidetta! Tapahtumassa tunnelmaa virittävät myös nuotiot, joissa pajunoksia poltetaan piirustushiileksi. Luvassa myös paljon muuta upeaa ohjelmaa!

Tule viihtymään Antinniitylle tanssin, musiikin ja hyvän ruuan parissa!

Lisätietoja:
terhi.pursiainen@zodiak.fi
Facebook: Antinniityn yhteisöpuutarha -ryhmä

La 16.9.2017 klo 10-14
Paikka: Antinniityn puutarha (Antinniitynpolku, 00420 Hki)
Sopii koko perheelle! Vapaa pääsy!