Olet täällä

Kurssi
Ma 2.3. 18:30 Ma 9.3. 18:30 Ma 16.3. 18:30 Ma 23.3. 18:30 Ma 30.3. 18:30 Ma 6.4. 18:30

Vapaus tanssia

Zodiakin kaikki kurssit ovat tauolla 13.4. saakka. Osa kursseista joudutaan perumaan kokonaan, mutta tutkimme parhaillaan mahdollisuuksia siirtää kursseja uusiin ajankohtiin. Myös erilaiset etäopetusratkaisut ovat tarkastelussa kurssikohtaisesti.

Tiedotamme kursseille ilmoittautuneille vielä tarkemmin kunkin kurssin tilanteesta. Kurssipalapelin rakentaminen vie hetken aikaa, joten viestien saapumisessa saattaa kestää muutama päivä. 

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti hlbtiq*-ihmisille ja sen tarkoituksena on tarjota turvallinen tila oman liikkeen ja tanssin kanssa työskentelyyn. Työskentelyä ohjaavia periaatteita ovat muun muassa sensitiivisyys, itsen ja toisten kuunteleminen ja jokaisen rajojen kunnioittaminen.

Tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista, mutta voi tarjota uusia näkökulmia myös aiemmin tanssineille. Tuntien sisällön pääpaino on tanssi-improvisaatioharjoituksissa. Menetelminä käytetään lisäksi muun muassa liike-eksploraatiota ja autenttista liikettä. Tunneilla tutkitaan lempeästi myös katsomisen ja katsottavana olemisen mahdollisuuksia.

Kurssin tarkoituksena on haastaa perinteisten tanssien ja muun liikuntaharrastusmaailman binääristä sukupuolikäsitystä ja kehollisia ja esteettisiä normeja, ja tarjota jokaiselle mahdollisuus itsensä toteuttamiseen omassa liikkeessään ja kehossaan. Liikkeellisen työskentelyn tukena ja rinnalla saatetaan pienissä määrin kuljettaa myös kirjallista ja/tai kuvallista ilmaisua. Perimmäinen ajatus ohjauksessa on olla tietoinen erilaisista kehohistorioista ja kehoon liittyvistä mielikuvista ja tunteista, sekä lempeästi mutta inspiroivasti kannustaa ja johdattaa kurssin osallistujat tanssin ja liikkeen vapauttavaan, voimauttavaan ja parantavaan maailmaan, minne jokaisella pitäisi olla oikeus ja mahdollisuus mennä.

Kurssi on itsenäinen jatko-osa syksyllä 2019 järjestetylle kurssille, eikä edellytä osallistumista aiemmilla kurssille. Ennakkotiedoista poiketen kurssin ohjaa Pia Lindy.
 
Maanantaisin 2.3.-6.4. klo 18.30-20
Ohjaaja: Pia Lindy
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 6 krt
Kurssimaksu: 80 euroa
Ilmoittautuminen 16.2. mennessä
Ilmoittautuminen on päättynyt, kurssilla on kuitenkin tilaa. Ota yhteyttä zodiak@zodiak.fi

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)