Olet täällä

Ammattilaisille

Kuva: Kaique Rocha, edit: Samuli Laine

19.10.2019 10:00 20.10.2019 10:00

Kurssiarkisto 2019 W A U H A U S - esitys ja ääni

Kurssi on peruttu.

Syksyllä 2019 Kansallisteatterin suurella näyttämöllä saa ensi-iltansa Sapiens, joka pohjautuu historioitsija Yuval Noah Hararin samannimiseen menestyskirjaan. Esityksen toteutuksesta vastaavat Kansallisteatterin dramaturgi ja ohjaaja Minna Leino, W A U H A U S-ryhmä (ohjaaja Anni Klein, koreografi Jarkko Partanen, äänisuunnittelijat Heidi Soidinsalo ja Jussi Matikainen ja lavastaja Samuli Laine) sekä valosuunnittelija Jani-Matti Salo ja pukusuunnittelija Laura Haapakangas.

Syksyllä 2019 W A U H A U S-ryhmä järjestää Zodiakilla kaksi ammattilaistyöpajaa teoksen teemoihin liittyen. Kurssin osallistujien toivotaan käyvän katsomassa Sapiens-esitys ennen kurssin alkua.

Ääni ja esitys -kurssilla tutustutaan siihen, millaisia äänellisiä konsepteja esittävien taiteiden kontekstissa on käytetty sekä pohditaan, miten ääni voi toimia esityksen lähtökohtana. Kurssin aikana katsotaan ja kuunnellaan esityksiä, joiden lähtökohtana on ollut äänellinen konsepti sekä analysoidaan niiden keinoja, rakenteita ja erityispiirteitä. Kurssilla pyritään löytämään uudenlaisia tekemisen ja keskustelun tapoja, sillä äänellinen konsepti esityksen lähtökohtana haastaa koreografin, äänisuunnittelijan ja esiintyjän tekemään työtä yhdessä rinta rinnan. Ääneen liittyvän ajattelun ja kommunikaation kehittäminen on kurssin keskeisiä tavoitteita.

Lauantai-sunnuntai 19-20.10. klo 10-16
Ohjaaja: Anni Klein & Heidi Soidinsalo
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 12 h
Kurssimaksu: 120 euroa
Kurssi on peruttu.

W A U H A U S on helsinkiläinen taidekollektiivi, johon kuuluvat skenografi Samuli Laine, ohjaaja Anni Klein, koreografi Jarkko Partanen sekä äänisuunnittelijat Jussi Matikainen ja Heidi Soidinsalo.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista. Peruutuksesta peritään toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p. 041 319 8722 (arkisin klo 11-16)