Olet täällä

Ammattilaisille

Kuva: Kaique Rocha, edit: Samuli Laine

La 19.10. 10:00 Su 20.10. 10:00

W A U H A U S - esitys ja ääni

Syksyllä 2019 W A U H A U S-ryhmä valmistaa Kansallisteatterin suurelle näyttämölle esityksen Sapiens, joka perustuu historioitsija Yuval Noah Hararin samannimiseen menestyskirjaan. Syksyllä 2019 ryhmä järjestää Zodiakilla kaksi ammattilaistyöpajaa teoksen teemoihin liittyen. Kurssin osallistujien toivotaan käyvän katsomassa Sapiens-esitys ennen kurssin alkua.

Ääni ja esitys -kurssilla tutustutaan siihen, millaisia äänellisiä konsepteja esittävien taiteiden kontekstissa on käytetty sekä pohditaan, miten ääni voi toimia esityksen lähtökohtana. Kurssin aikana katsotaan ja kuunnellaan esityksiä, joiden lähtökohtana on ollut äänellinen konsepti sekä analysoidaan niiden keinoja, rakenteita ja erityispiirteitä. Kurssilla pyritään löytämään uudenlaisia tekemisen ja keskustelun tapoja, sillä äänellinen konsepti esityksen lähtökohtana haastaa koreografin, äänisuunnittelijan ja esiintyjän tekemään työtä yhdessä rinta rinnan. Ääneen liittyvän ajattelun ja kommunikaation kehittäminen on kurssin keskeisiä tavoitteita.

Lauantai-sunnuntai 19-20.10. klo 10-16
Ohjaaja: Anni Klein & Heidi Soidinsalo
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 12 h
Kurssimaksu: 120 euroa
Ilmoittautuminen 3.10. mennessä
Ilmoittautuminen täällä.

W A U H A U S on helsinkiläinen taidekollektiivi, johon kuuluvat skenografi Samuli Laine, ohjaaja Anni Klein, koreografi Jarkko Partanen sekä äänisuunnittelijat Jussi Matikainen ja Heidi Soidinsalo.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista. Peruutuksesta peritään toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)