Olet täällä

Ammattilaisille

Kuva: Joyce Monique-Margureite Riviere

7.2.2020 11:00

Kurssiarkisto 2020 Workshop with Sorour Darabi

There is vulnerability as a state of being. There is vulnerability as a state of becoming, born. Sorour Darabi seeks vulnerability in the body, in its biological organs or prosthesis, in its personal and collective stories. They seek vulnerability because they believe it’s the greatest power, one that crosses all limits, all fears, all impossibilities, all norms. “Once I put a big dildo in my anus and after some playtime, I felt my feet trembling. The sensation of what is vulnerable reminds me of the sensation of having my period on the day I begin to bleed”.

Perjantai 7.2. klo 11-14
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 3 h
Osallistumismaksu: 25 euroa
Ilmoittautuminen 19.1. mennessä
Ilmoittautuminen täällä.

Sorour Darabi worked as a self-taught artist in Iran before starting studies as a choreographer in CCN Montpellier in France. S/he lives and works in Paris. Darabi's previous works have focused on questions such as gendered forms of language.

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)