Olet täällä

Kiertueet

Zodiak – Uuden tanssin keskus edistää tuottamiensa produktioiden pääsyä festivaaleille ja estradeille sekä organisoi niiden kiertueita. Vuosittain Zodiakin osatuotantoja nähdään kiertue-esityksissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Zodiakin toimintafilosofiana ja –arvona on tanssin monipuolisuuden ja uusien tekijöiden tukeminen.

Zodiak tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisena ja omaleimaisena tuotantotalona, jonka ohjelmistoon valitaan taiteellisesti mielenkiintoisia ja tanssitaidetta uudistavia tuotantoja ja tekijöitä. Tämä positiivinen maine on muodostanut Zodiakille vahvan leiman asiantuntijatahona, jonka kautta löytyvät ne ajankohtaiset suomalaistaiteilijat, joilla on myös kansainvälistä relevanssia ja kiinnostavuutta nykytanssin saralla.

Näiltä sivuilta löytyy lisätietoa viime vuosina valmistuneista, kiertuepotentiaalia ja -kokemusta omaavista tanssiteoksista. Näistä sekä myös muista Zodiakin piirissä syntyneistä teoksista saa lisätietoa hanketuottaja Elina Ruoho-Kurolalta, p. 050 587 0470 / elina.ruoho-kurola@zodiak.fi