Olet täällä

Lippujen hinnat 2019

Tiketistä alkaen:
30,50 € (normaalihintaiset)
24,50 € (eläkeläiset)
16,50 € (opiskelijat, työttömät, ammattilaiset, varus- ja siviilipalvelusmiehet)

Ryhmät yli 10 henkeä: 22,50/13,50 € (varaus Zodiakista, Tiketin puhelinpalvelusta tai Tiketin toimipisteistä)

Sarjalippu 3 esitystä: 60/35 €. Kevään 2019 sarjalippu myynnissä 31.3.2019 saakka

 

Lippupisteestä alkaen (Stoan esitykset):
31,00 € (normaalihintaiset)
25,00 € (eläkeläiset)
16,50 € (opiskelijat, työttömät, ammattilaiset, varus- ja siviilipalvelusmiehet)

Liput

Lippuja Zodiakin esityksiin voi varata ja ostaa Tiketin verkkokaupasta, puhelinpalvelusta tai myyntipisteistä.

Tiketin puhelinmyynti p. 0600 1 1616 (1,78€/min+pvm), joka päivä 9–21.

Tiketin verkkokaupan maksuvälineinä käyvät luottokortit, sähköpostilasku sekä verkkomaksu Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin, Danskebankin, S-pankin, Säästöpankin ja Tapiolan kautta.

Lippujen toimitustavat

 • Itsetulostettava sähköpostilippu

 • Mobiililippu

 • Postitse kotiin

 • Nouto lippukaupoista tai R-kioskilta

Tiketin palvelumaksut määräytyvät lipun hinnan, maksutavan ja toimitustavan mukaan seuraavasti.

 • Lipunhinta 0 – 15 € + 1,5 €
 • Lipunhinta 15,01 – 50 € + 2,5 €
 • Lipunhinta 50,01 € -> + 3,5 €

Lisäksi mahdolliset toimituskulut:

 • PDF-lippu sähköpostiin/Mobiililippu matkapuhelimeen 0 €
 • Nouto toimipisteestä 0 €
 • Nouto R-kioskilta 1 € / lippu
 • Pikapostilähetys Suomi 7 € / toimitus
 • Kirjattu kirje EU-maat 10 € / toimitus
 • Kirjattu kirje EU:n ulkopuolelle 25 € / toimitus

Mahdolliset muut lisämaksut:

 • Verkkokaupassa on maksutapalisä luottokorttiostoksista + 1 % tilauksen loppusummasta ja American Expressillä maksettaessa + 3 % tilauksen loppusummasta.
 • PayPalilla maksettaessa kulut ovat + 2,6 % & 0,43 €.
 • Sarjakorttien palvelumaksu on aina 3,50 € + 0,30 € / lippu, sen määrän mukaan, johon sarjakortti oikeuttaa. Esim. kun sarjakortilla voi ostaa liput kymmeneen tapahtumaan, niin palvelumaksu on 6,50 € (eli 3,50 € + 10 x 0,30 €).

Siirry Tiketin verkkokauppaan.

Lippuja myydään esityspaikoissa tuntia ennen esitystä, mikäli vapaita paikkoja on jäljellä. Ovimyynnissä maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa ja Visa Electron. Zodiak hyväksyy maksuvälineinä myös Luottokunnan Virikesetelin, Virikekortin, Tyky-Kuntoseteli+:n liikuntaan ja kulttuuriin, Smartumin kulttuurisetelit, Smartum saldon, Sporttipassin sekä Ticket Mind&Body -kortin.

Zodiakissa tapahtuviin esityksiin voi ennalta varata lippuja myös suoraan Zodiakin lipunvarausnumerosta p. 044 094 4948  (ti–pe klo 11–16). Puhelimitse varatut liput lunastetaan tuntia ennen esitystä ovelta. Huomioithan, että varaukset vanhenevat esitysiltana puoli tuntia ennen esityksen alkua eli lunastathan varauksesi ennen sitä! Emme ota lippuvarauksia vastaan sähköpostitse. 

Muissa esityspaikoissa kuin Zodiakissa järjestettävien esitystapahtumien lipunmyynti voi poiketa yllämainitusta. Esityskohtaiset lipunmyyntitiedot löytyvät esitystietojen yhteydestä.

Saavuthan esityspäivänä ajoissa paikalle. Esitystilan ovet suljetaan kun esitys alkaa, eikä myöhästyneille ole sisäänpääsymahdollisuutta.

Zodiakin sarjalippu

60/35 €, 3 esitystä

Henkilökohtainen, voimassa yhden kauden (kevät/syys) ajan.

Sarjaliput & sarjalipun esityskohtaiset liput ovat myynnissä sekä Tiketissä että Zodiakissa.

Zodiakin lahjakortti

Zodiakin lahjakortti on nykytanssin ystävän unelmalahja.

Kaapelitehtaalla sijaitseva Zodiak - Uuden tanssin keskus on hemmotellut nykytanssin, uuden koreografian ja esitystaiteen ystäviä jo 20 vuoden ajan. Zodiakissa esitetään vuoden aikana yli 20 eri tanssiteosta. Zodiakin lahjakortti onkin täydellinen lahja uusia kokemuksia pelkäämättömälle esittävän taiteen ystävälle.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketissä myynnissä oleviin Zodiakin tapahtumiin. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta tai Zodiakin lipunmyynnistä. Kortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.