Olet täällä

"Erinomainen koulutus! TALK-koulutuksesta oli todella hyötyä omaan työhön. Pidin siitä, että ryhmyimme heti toimimaan ja lopuksi tuli luento-osuus. Eli toiminallisuus oli etusijalla, kuten olen monesti toivonut." (Opettajan palaute VESO-koulutuksesta, 2016)

"Mukaansatempaavaa ja hauskaa! Huomaa tekemällä oppimisen vahvan vaikutuksen!" (Opettajan palaute, 2016)

 

Kysy lisää ja tilaa koulutus:

Katja Kirsi

katja.kirsi@zodiak.fi

050 343 9302

Tilaa koulutus

TALK-KOULUTUKSET OPETTAJILLE

Koulutus sopii:

  • vieraiden kielten opettajille
  • S2- opettajille
  • valmistavan luokan opettajille
  • oman äidinkielen, kotikielen ja ylläpitokielen opettajille
  • erityisiryhmien opettajille
  • koulutus soveltuu kieltenopettaien täydennyskoulutukseksi 
  • opettajien VESO-koulutukseksi

Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa kieltenopettajat keinoihin, joiden avulla kieltä voidaan oppia toiminnan ja liikkeen kautta. Työpajassa osallistujat pääsevät itse kokeilemaan kielenoppimista, jonka lähtökohta on kehossa. Kielenoppimista lähestytään kaikkien aistikanavien, pelin ja leikin kautta, jolloin ilmapiiri on rento ja hauska ja otollinen oppimiseen. Kielityöpajojen avulla voidaan opetella uutta kielioppiasiaa tai kerrata vanhoja taitoja. Ne sopivat myös ääntämisen ja kuullun ymmärtämisen harjoitteluun sekä ryhmän aktivointiin, motivointiin ja oppilaiden mielenkiinnon herättämiseen opittavaa kieltä ja kulttuuria kohtaan.

Koulutusta järjestetään seitsemällä eri kielellä (englanti, ruotsi, ranksa, saksa, espanja, venäjä, suomi toisena kielenä), ja se voidaan järjestää joko tietylle kieliryhmälle, tai siihen voi osallistua eri kielten opettajia. Koulutus voidaan järjestää joko oppilaitoksen omassa tilassa tai Zodiak - Uuden tanssin keskuksen tiloissa Helsingissä. Koulutusta varten tarvitaan tila, jossa voi liikkua ja mahdollisuus käyttää videotykkiä. Osallistujat tarvitsevat vaatteet, joissa on mukava liikkua.

Kouluttajina toimivat Zodiakin yleisötyövastaava Katja Kirsi ja TALK-ohjaajina toimivat tanssitaiteilijat

KOULUTUKSEN TILAAMINEN

Koulutus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Olemme pitäneet koulutuksia vaihdellen kahdesta tunnista useamman päivän mittaiseen koulutukseen.

  • Hinta alkaen 150 € / tunti
  • Pääkaupunkiseudun ulkopuolella hintaan tulevat lisäksi matka- ja päivärahakulut sekä mahdolliset majoituskulut
  • Kysy lisää tai tilaa koulutus:

 

TALK oli mukana helmikuussa 2014 järjestetyssä Tekemällä oppii! -seminaarissa. Zodiak järjestää TALK-työpajoja sekä opettajakoulutusta (seminaarit, VESO yms.) seitsemällä eri kielellä.