Olet täällä

Lue taiteilijablogeja

Zodiakin verkkosivuilla voi seurata kantaesitysteosten työprosessia myös koreografien ja/tai työryhmien taiteilijablogeissa.

Blogeissa koreografit tai työryhmät kertovat työpäiväkirjanomaisesti taiteellisen prosessin etenemisestä kohti ensi-iltaa.

Ensimmäisenä bloggaajana on Hanna Brotheruksen tulevan teoksen Lähiosoite työryhmä. Lähiosoite saa ensi-iltansa Zodiakissa 13. joulukuuta 2007. Teoksen aiheena on nykyihmisen arki työ- ja kotioloissa, yksinäisyys ja eristäytyminen aikamme kommunikaatiovälineyhteiskunnassa.

Lue Lähiosoite-blogi 

 

Toisena bloggaajana on koreografi-tanssija Sari Palmgren, joka valmistaa teosta Connective Patterns Zodiakin kevätohjelmistoon 2008. Sari Palmgren ja kuvaaja Päivi Kettunen matkustavat seitsemän koreografi-tanssijan luo ja dokumentoivat Suomessa, Filippiineillä, Kreikassa, Hollannissa, Thaimaassa ja Japanissa tanssijan arkea sekä päivittäisistä rutiineista ja ympäristön luomista säännöistä muodostuvia rakenteita ja reittejä, jotka rajaavat liikkumistamme. Connective Patterns saa ensi-iltansa 25.4.2008. 

Lue Connective Patterns -blogi