Olet täällä

Satu Tuomiston teos Brysselissä

Zodiakissa viime vuonna nähty humoristinen parisuhdeteos Mirjami ja Mikael saa Belgian ensi-iltansa 18.1. osana europalia.europa -festivaalia.

Koreografi Satu Tuomiston teos Mirjami ja Mikael saa Belgian ensi-iltansa 18.1.2008 brysseliläisessä Teatteri 140:ssä. Nais- ja miestanssijalle tehty humoristisen vimmainen teos sai kantaesityksensä Zodiakissa 2007. Aiheena on parisuhde, jonka keskiössä on parin keskinäinen kilpailu ja valtataistelu. Teoksen esittävät Satu Elovaara ja Giorgio Convertito.

Satu Tuomisto on Lontoossa asuva suomalaiskoreografi, joka toimii niin koreografina kuin elokuvantekijänä. Zodiak on osatuottanut kaksi Tuomiston teosta, Mirjamin ja Mikaelin lisäksi teoksen Viivana (2006). Lisäksi Tuomisto ja Roger d'Olivere Mapp valmistivat tanssielokuvan Täydelliset vastakohdat yhdessä helsinkiläisnuorten kanssa keväällä 2007, osana Zodiakin yleisötyötä. 

Mirjami ja Mikael on aiemmin nähty Helsingin lisäksi myös Lontoon The Placessa. 

Brysselin Teatteri 140:ssä nähdään Mirjamin ja Mikaelin lisäksi Satu Tuomiston ja Roger d'Olivere Mappin koreografia Tell me Something. Esitys on osa europalia.europa -festivaalia.