Olet täällä

Zodiak satsaa lapsiin

Syyskaudella mm. TanssiParkki lapsille, Liikemiesten uusintaesityksiä sekä tanssityöpaja 8-13-vuotiaille.

Zodiak – Uuden tanssin keskus aloitti viime keväänä lapsiyleisölle suunnatun esityssarjan, jonka myötä nykytanssin kokoava toimintafoorumi ja estradi halusi avata esitystoimintaansa myös uusille kohderyhmille ja koko perheelle. Tänä syksynä suositut esitykset ja työpajat jatkuvat Kaapelitehtaalla. Uutuutena järjestetään myös TanssiParkki, joka mahdollistaa pienten lasten vanhemmille myös aikuisille suunnattujen tanssielämysten nauttimisen ilman lastenhoito-ongelmia.

Zodiak jatkaa lisäksi aktiivista yleisötyötään päiväkoti- ja koululaisryhmien parissa. Hieman vanhemmille lapsille järjestetään myös syyskuussa oma koreografiatyöpaja Kaapelitehtaalla.

Koko perheen tanssiteoksena nähdään syyskaudella ihastuttava, kolmen miesesiintyjän vauhdikas teos Liikemiehet . Ylistäviä arvosteluja ja katsojien kiitoksia keränneessä teoksessa esiintyvät tanssija Riku Immonen, muusikko Iikka Kotaja ja valosuunnittelija William Iles. Kolmikon johdolla katsojat pääsevät tutustumaan liikkeen, musiikin ja valon eri laatuihin. Tätä ihastuttavaa ja avoimen kommunikoivaa teosta voi täysin sydämin suositella niin lapsille kuin tanssin vasta-alkajillekin.

Myös ei-suomenkieliset perheet on pyritty huomioimaan järjestämällä Liikemiehistä myös yksi englanninkielinen esitys.

Liikemiesten ideanikkari, itsekin neljän lapsen isä Riku Immonen nähdään myös ensi vuonna Zodiakin näyttämöllä, kun hänen tuleva uutuusteoksensa SamMachon seikkailut jatkaa Zodiakin lastenesityssarjaa.