Olet täällä

Kulttuurikunto-ohjelma alkaa

"Tämä on viimeinen asia, jota armeijan käynyt, lihaa syövä heteromies tekisi selvin päin", totesi vapaaottelija Markku ennen osallistumista Favela Vera Ortizin koreografin vastaanotolle. Mitä tapahtui? Katso YLEn ohjelma 6.11.

Zodiak on mukana YLEn ja Suomen Kulttuurirahaston valtakunnallisessa Kulttuurikunto-kampanjassa. Kampanjaan liittyvä tv-ohjelma alkaa YLE TV 1:llä torstaina 6.11. klo 21.50. Uusinnat sunnuntaisin.

Kulttuurikuntoklinikka-nimisessä ohjelmassa seurataan seitsemää eri-ikäistä kulttuurikunnon kohottajaa.
Klinikalla psykologin ja kahden taiteilijan muodostama kollegio tekee
koehenkilöistä ensin kuntoarvion ja diagnoosin.Koehenkilöille rakennetaan yksilöllinen kulttuurikuntokuuri. Kauden
päätteeksi koehenkilöt palaavat klinikalle jälkitarkastusta ja
mahdollista jatkohoitoa varten.

Tv-ohjelmassa koehenkilö Markku Valta osallistuu Favela Vera Ortizin koreografin vastaanotolle. Koreografin vastaanotto on Zodiakissa alkanut, huippusuosion saavuttanut sosiaalisen koreografian konsepti, jossa koreografi luo yksityisvastaanotolla kullekin kävijälle oman, räätälöidyn soolotanssin. Koreografin vastaanottoja on järjestetty Zodiakin lisäksi mm. Helsingin Lasipalatsissa, Pariisissa, Berliinissä ja Düsseldorfissa. Viime toukokuussa kahdeksan rohkeaa asiakasta esitti vastaanotolla syntyneitä soolotansseja osana Zodiakin Z-in-motion -tapahtumaa.

Tv-ohjelman koehenkilö Markku Valta on keravalainen mielenterveysohjaaja, uhkapeluri ja urheilija. Hänen
lajinsa on vapaaottelu, jossa kaikki on sallittua. Markku rakastaa
riskejä ja on valmis kokeilemaan mitä vain – jopa taidetta. Tosin kuultuaan pääsevänsä koreografin vastaanotolle hän totesi: ”Tämä on viimeinen asia, jota armeijan käynyt, lihaa syövä heteromies tekisi selvin päin”.

Kuinkas sitten kävikään? Tulokset nähtävissä ohjelmassa...

 

Lue lisää kulttuurikuntosuosituksista Zodiakin tarjonnassa

www.kulttuurikunto.fi