Olet täällä

Haemme tiedottajaa

Zodiak etsii tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2009 alkaen. Tehtäviin kuuluu viestinnästä ja markkinoinnista vastaaminen ja niiden kehittäminen. Hakuaika 27.5. klo 16 asti.

Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Etsimme nyt joukkoomme

TIEDOTTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2009 alkaen.

 

Tiedottajan tehtäviin kuuluu Zodiakin viestinnästä ja markkinoinnista vastaaminen ja niiden kehittäminen. Painopiste on sähköisessä viestinnässä: Zodiakin verkkopalvelujen sisällöntuotannossa, ylläpidossa ja kehittämisessä.

Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta, vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja nykytanssin tuntemusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja organisointitaitoja sekä kykyä edustaa Zodiakia erilaisissa tilaisuuksissa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa ja innostavassa toimintaympäristössä sekä näköalapaikan suomalaiseen nykytanssiin. Työ on itsenäistä ja vaativaa, mutta samalla palkitsevaa.

Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen 27.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen raija.ojala@zodiak.fi tai postitse: Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tallberginkatu 1/154, 00180 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiedottaja Outi Järvinen, p. 041 545 6255 tai outi.jarvinen@zodiak.fi

 

Zodiak – Uuden tanssin keskus on tanssitaiteen rohkea edelläkävijä ja suunnannäyttäjä Suomessa, jonka taiteellinen toiminta perustuu korkeaan laatuun ja tanssitaiteen uudistamiseen. Se tarjoaa nykytanssin tekijöille kokoavan toimintayhteisön ja tuotanto-organisaation. Yleisölle Zodiak tarjoaa monimuotoisia kohtaamistapoja tanssitaiteeseen. Zodiak on tunnettu merkittävänä omaleimaisena ja innovatiivisena toimijana niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Työyhteisönä Zodiak on hengeltään keskusteleva, tasa-arvoinen, sitoutunut ja vastuullinen.