Olet täällä

Zodiakin teoksia festivaaleilla

Kesäkuukausina Zodiakin oma näyttämö hiljenee, mutta Zodiakin tuotantoja on nähtävillä kesäfestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Kuopion Paikallisliike-festivaalilla nähdään keskiviikkona 17.6. Vera Nevanlinnan sovitus Deborah Hayn koreografiasta News. Paikallisliike on Itäisen tanssin aluekeskuksen tuottama ohjelmakokonaisuus, joka järjestetään tulevana kesänä jo viidettä kertaa yhtä aikaa ja
yhteistyössä Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalin kanssa. Paikallisliikkeessä voi osallistua myös Favela Vera Ortizin koreografin vastaanotolle.

Pyhäjärven Tädenkuun Tanssit -festivaalilla nähdään heinäkuussa peräti kolme Zodiakin ohjelmistossa kantaesitettyä teosta: Liisa Pentin Mabel or The Queen of Bones , Tommi Kitin riffi ja Jyrki Karttusen Situation Room . Festivaalin ohjelmistoon kuuluu myös work-in-progress -esitys Jyrki Karttusen tulevasta teoksesta Days of Disco, joka kantaesitetään Zodiakin syysohjelmistossa 2009. Lisäksi Pyhäjärven residenssissä työskentelevä ja festivaalilla esiintyvä japanilaiskoreografi Anna jatkaa residenssijaksoaan Helsingissä Pyhäjärven jälkeen ja esiintyy suomalaistanssijoiden kanssa work-in-progress -esityksessä Zodiakissa elokuussa 2009.

Ulkomailla Zodiakin esityksiä nähdään mm. Kyproksella.

Zodiakin syyskausi 2009 käynnistyy elokuussa.

 

kts: www.paikallisliike.net

kts: www.fullmoondance.fi