Olet täällä

Co(te)lette

Palkitun tanssija-koreografi Ann Van den Broekin vierailuteos Co(te)lette Zodiakiin! Teoksen nimi on sanaleikki naisennimi Coletten ja ranskankielisen lihanpalaa merkitsevän sanan côtelette välillä. Co(te)lette on karhea ja koskettava tutkielma inhimillisestä käyttäytymisestä, kehollisista ja henkisistä intohimoista, katoavuudesta sekä naisellisen minuuden etsimisestä.

co(te)lette 3. – 6. syyskuuta

Palkitun tanssija-koreografi Ann Van den Broekin vierailuteos Co(te)lette saa Helsingin ensi-iltansa Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa syyskuun 3. päivä. Teoksen nimi on sanaleikki naisennimi Coletten ja ranskankielisen lihanpalaa merkitsevän sanan côtelette välillä. Kierteiset, päättymättömät koreografian muodot symbolisoivat niitä konflikteja ja levottomuutta, jotka syntyvät pyrkimyksestä kauneuteen, menestykseen ja aistillisuuteen ja toisaalta henkisten ja kehollisten intohimojen hallintaan. Teos on karhea ja koskettava tutkielma inhimillisestä käyttäytymisestä, ihmiskehosta ja sen katoavuudesta sekä naisellisen minuuden etsimisestä.

Co(te)lette voitti VSCD:n (Dutch Association of Theater and Concert Hall Directors) Swan Award -palkinnon vuoden vaikuttavimpana tanssiproduktiona 2008. Tunnustus on Alankomaiden maineikkain tanssipalkinto. VSCD palkitsi myös suomalaisen tanssijan Cecilia Moision vuoden vaikuttavimmasta tanssisaavutuksesta. Teoksen kantaesitys oli 24.10.2007 Antwerpenissa, Belgiassa. 

Teoksen konsepti ja koreografia on Ann Van den Broekin, tanssijoina nähdään Cecilia Moisio, Theodossia Stathi sekä Judit Ruiz Onandi. Musiikki on Arne Van Dongenin, musiikin editointi ja miksaus Arne Van Dongenin ja Yves De Meyn. Valosuunnittelun on toteuttanut Bernie van Velzen, pukusuunnittelun Ann Van den Broek

Esitykset ovat tällä hetkellä täyteen varattuja. Mahdollisesti lunastamatta jäävät liput myydään ovella ennen esityksen alkua.

Lue lisää teoksesta