Olet täällä

Zodiak hakee kansainvälisten asioiden tuottajaa / tuotantoassistenttia

Zodiak – Uuden tanssin keskus hakee määräaikaiseen työsuhteeseen kansainvälisten asioiden tuottajaa työskentelemään osana tiivistä ja tehokasta työyhteisöä. Suunniteltuihin työtehtäviin kuuluvat mm. esitysviennin kiertuejärjestelyt ja managerointi, kansainvälisen Sivuaskel-festivaalin tuotannolliset tehtävät sekä esitystuonnin järjestelytehtävät.

Zodiakin tarjoama työpaikka on yksi nuorten taiteen ja kulttuurialan ammattilaisten kansainvälistymis- ja työllistämishankkeen mahdollistamista työsuhteista. Palkattavan henkilön on oltava alle 35-vuotias.

Hakijalta toivotaan kokemusta kulttuurituotannon tehtävistä, hyvää organisointikykyä ja soveltuvaa kielitaitoa. Kotimaisen ja kansainvälisen nykytanssikentän tuntemus on etu. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii itsenäistä otetta, positiivista asennetta, paineensietokykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Hakijan osaamistasosta riippuen tehtävänimikkeenä voidaan käyttää myös tuotantoassistenttia.

Työn aloitus: 1.1.2011 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto: 6 kk. Valitulla henkilöllä voi olla mahdollisuus jatkaa työtä myös pidempään.
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy 30.9.2010. Haku tapahtuu Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuti ry:n kautta. Täytä hakulomake tästä.

Lisätietoja:
Tuottaja Outi Järvinen, outi.jarvinen@zodiak.fi, puh. 041 545 6255

Nuorten taiteen ja kulttuurialan ammattilaisten kansainvälistymis- ja työllistymishanketta koordinoi Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry (SKTI). Lisätietoja työllistämishankkeesta tästä.

Voit hakea työllistettäväksi, jos olet:
- syntynyt vuonna 1976 tai sen jälkeen sekä
- vailla vakinaista työtä oleva kulttuurialan ammattilainen tai alan yrittäjä
- kuulut Suomen sosiaaliturvajärjestelmän piiriin

Et voi hakea, jos olet…
- päätoiminen opiskelija
- vakinaisessa työsuhteessa
- aktiivi yrittäjä
- henkilö, joka ei ole oikeutettu Suomen sosiaaliturvaan

Vuonna 1997 perustettu Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus. Se tarjoaa nykytanssin tekijöille kokoavan toimintayhteisön ja tuotanto-organisaation. Yleisölle Zodiak tarjoaa monimuotoisia kohtaamispintoja tanssitaiteeseen.

Zodiak on tärkein suomalaisen nykytanssin tuotantotaho, joka on tunnettu merkittävänä, innovatiivisena ja omaleimaisena toimijana niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Zodiak on ainoa teatteri- ja tanssitaho Suomessa, jolla on vuositasolla sekä oma kansainvälinen festivaali, kiertue-esityksiä ulkomailla, kansainvälisiä vierailuja Helsingissä, kansainvälisiä yhteistuotantoja, kansainvälistä ammattikoulutusta että kansainvälistä yhteistyötä yleisötyön ja yhteisötanssin puitteissa.