Olet täällä

Haetaan ammattitanssijoita

Haetaan tanssijoita Zodiakin ja Täydenkuun Tanssien yhteistuotantoon vuodelle 2012. Zodiak ja Täydenkuun Tanssit tuottavat vuonna 2012 teoksen, jonka koreografiksi on valittu japanilainen Kosei Sakamoto. Tuotanto on osa suomalais-japanilaista koreografivaihto-ohjelmaa, jossa pääpartnereina ovat Suomessa Zodiak ja Japanissa Japan Contemporary Dance Network. Tanssijavalinnat tehdään koetanssin perusteella.
Zodiak ja Täydenkuun Tanssit tuottavat vuonna 2012 teoksen, jonka koreografiksi on valittu japanilainen Kosei Sakamoto.

Kosei Sakamoto pitää kesällä Täydenkuun Tansseilla tekniikkaansa johdattavan työpajan ja koetanssin, jossa valitaan 3–5 tanssijaa ensi vuonna toteutettavaan tanssiteokseen. Tuleva teos on Zodiakin kevään 2012 ohjelmistossa ja sitä esitetään myös ensi vuoden Täydenkuun Tansseilla sekä Japanissa. Harjoitukset pidetään Helsingissä kevätkaudella 2012.

Kosei Sakamoto on kiotolaisen Monochrome Circus -tanssiryhmän johtaja ja palkittu koreografi,  joka on työskennellyt mm. paikkasidonnaisen taiteen ja kontakti-improvisaation parissa.

Kosei Sakamoto – Tekniikka ja koetanssi

25.–29.7.2011 klo 10–13
Hinta: 150 €
Paikka: Pyhäjärvi, Täydenkuun Tanssit

Ilmoittautuminen 30.4. mennessä: info@fullmoondance.fi
Lue lisää kurssista: www.fullmoondance.fi

Lisätiedot: harri.kuorelahti(at)zodiak.fi, p. 040 702 7399

Tuotanto on osa suomalais-japanilaista koreografivaihto-ohjelmaa, jossa pääpartnereina ovat Suomessa Zodiak ja Japanissa Japan Contemporary Dance Network. Kahdensuuntaiseen koreografivaihtoon on Suomesta valittu koreografi Ervi Sirén. Sirén työskentelee Japanissa ensi syksynä.