Olet täällä

Elokuinen tervehdys

Mahtavan helteisen kesän jälkeen olemme palanneet lomilta takaisin Zodiakiin ja toimistomme on avoinna tuttuun tapaan arkisin klo 10-16. Syyskauden ensimmäinen ensi-ilta kolkuttelee ovella ja muutenkin arki sujuu jo vauhdikkaasti monimuotoista syksyä valmistellessa. 

Olemme saaneet syksyn alkajaisiksi Zodiakin henkilökuntaan muutamat uudet kasvot! Ensinnäkin yleisötyövastaava Katja Kirsi on palannut joukkoomme. Katja vietti virkavapaalla kaksi vuotta Dubaissa ja on nyt taas iloksemme takaisin Zodiakissa. Katjan puoleen voi kääntyä kaikissa yleisötyöhön liittyvissä asioissa, mm. kurssi- ja työpajakysymyksissä. Katja myös vetää syksyn aikana tanssiteoksiimme liittyviä yleisökeskusteluja, joista ensimmäinen järjestetään jo 24.8. Mart Kangron teoksen Talk to Me yhteydessä. 


Henkilökunnan joukosta voi tänä syksynä bongata myös Niko Kurolan. Äänimestari Petteri Mårdin viettäessä syksyä vanhempainvapaalla, toimii Niko tekniikan puolella valomestari Anna Pölläsen työkaverina. Monet muistanevat touhukkaan ja aikaansaavan Nikon mm. viime helmikuiselta Sivuaskel-festivaalilta.Tervetuloa moikkailemaan!