Olet täällä

Tuotanhaku vuodelle 2013 on alkanut

Zodiakin vuoden 2013 tuotantohaku on alkanut. Haku päättyy 16.3.2012.

Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Zodiakin taiteellinen toiminta perustuu korkeaan laatuun ja tanssitaiteen uudistamiseen. Zodiak tarjoaa nykytanssin tekijöille kokoavan toimintayhteisön ja tuotanto-organisaation. Yleisölle Zodiak tarjoaa monimuotoisia kohtaamispintoja tanssitaiteeseen.

Zodiakin ohjelmistoon haetaan kantaesitysteoksia ja esityskonsepteja. Zodiak toimii valittavan kantaesitysohjelmiston osalta teosten osatuottajana, tuotannoilta edellytetään myös omarahoitusosuutta. Myös kotimaiset uusinta- ja vierailuesitykset huomioidaan. Lisäksi ehdotukset Z-freehen, yleisötyöhön, kursseiksi ja opettajiksi ovat tervetulleita. Z-free on mahdollisuus teosideoiden kehittelyyn ja työprosessien avaamiseen yhdessä yleisön kanssa.

HAKEMUSLOMAKE:

(Täytä lomake joko pdf- tai doc-muodossa. Tallenna lomake ensin omalle koneellesi, täytä sitten tiedot ja tallenna täytetty lomake ennen lähettämistä.)

Tuotantohakemuslomake pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen  haku@zodiak.fi 16.3.2012 mennessä. 

Hakemuksen liitteet:

• työsuunnitelma, max 3 sivua

• kustannusarvio

• työryhmän jäsenten ansioluettelot

Liitteet lähetetään sähköpostitse yhdessä tuotantohakemuksen kanssa. Hyväksyttäviä liitemuotoja ovat pdf, doc, txt, rtf, xls.

Jos hakijan teoksia ei ole aiemmin esitetty Zodiakin ohjelmistossa, on teosnäytteiden toimittaminen suotavaa. Käytä ensisijaisesti verkkovideoita ja merkitse videolinkki hakulomakkeeseen. Mikäli näytettä ei ole mahdollista katsoa verkossa, voi sen lähettää myös dvd:llä osoitteeseen Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tallberginkatu 1/154, 00180 Helsinki. Teosnäytteisiin tulee kirjata hakijan ja teoksen nimet sekä niiden kuvausajankohta ja -paikka. Teosnäytteitä ei palauteta.

Zodiakin ohjelmistovalinnoista 2013 vastaa Zodiakin taiteellinen johtaja Harri Kuorelahti yhdessä taiteellisen työryhmän kanssa. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille toukokuun loppuun mennessä sähköpostitse. Vuoden kokonaisohjelmiston laatiminen edellyttää joustoa produktioiden tarkemmassa aikatauluttamisessa ohjelmistovalinnan jälkeen.

LISÄTIEDOT:

Harri Kuorelahti, taiteellinen johtaja, p. 040 7027399, harri.kuorelahti@zodiak.fi