Olet täällä

Favela Vera Ortiz hakee osallistujia Koreografin vastaanotolle

Koreografin vastaanotto on Favela Vera Ortizin teos, jossa hän luo pieniä tanssiesityksiä tanssijoiksi asettuville osallistujille. Vastaanotolle voi ilmoittautua kuka vain, vaikka ei omaisi rytmitajua tai notkeutta ja askelkuviotkin menevät aina varpaille. Jokainen teos on tekijänsä oman liikkeen näköinen.

Koreografin vastaanotto alkoi Helsingissä Zodiak - Uuden tanssin keskuksen tuotantona vuonna 2007, jonka jälkeen Favela on kiertänyt mm. Amsterdamissa, Pariisissa ja Århusissa. Toistaiseksi oman soolonsa ovat saaneet jo 115 henkilöä, oletko sinä seuraava?

Koreografin vastaanotot järjestetään Keravan uudessa Taide- ja museokeskus Sinkassa elokuun aikana. Tällä kertaa valmistuvat soolot myös esitetään osana  Sinkan avajaisnäyttelyä Palikkaoopperaa. Esitysajat näyttelyssä ovat elo-syyskuun vaihteessa.

Vastaanotolle voi tuoda mukanaan asian tai aiheen, jonka toivoo olevan teoksen pohjana. Aihe voi olla myös runo, teksti tai vaikkapa kuva. Yksi vastaanotto kestää noin kolme tuntia.

Ilmoittaudu 14.8. mennessä museolehtori Laura Kauppiselle,  laura.kauppinen(at)kerava.fi, 040 318 3436. Vastaanottoajat arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, ikäsi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.