Olet täällä

ICE HOT – Nordic Dance Platform 12.-15.12.

MSK_Ice_HotAada_Niilola

Yhteispohjoismainen tanssikatselmus ICE HOT  järjestetään Helsingissä 12.–15.12.2012. Kansainvälisen juryn valitsemassa virallisesssa ICE HOT -ohjelmistossa nähdään yhteensä kuusi suomalaista teosta, joista peräti neljä on Zodiakin tuotantoja: Elina Pirisen soolo Lover of the Pianist, Tanssiryhmä Off/Balancen Kynnyksellä, Eeva Muilun ja Milja Sarkolan yhteisteos Ihmisen asussa sekä Maija Hirvasen Meidän sosiaalidemokraattiset kehomme.

ICE HOTiin on rekisteröitynyt jo yli 200 kansainvälistä vierasta. Ohjelmisto on kiinnostanut laajasti mm. esitystilojen ja festivaalien johtajia sekä toimittajia ja kriitikkoja niin ulkomailta kuin Suomesta. Pienillä näyttämöillä nähtävät esitykset on jo varattu täyteen kansainvälisten vieraiden toimesta (mm. Lover of the Pianist, Kynnyksellä). Isompien näyttämöiden esitykset puolestaan ovat avoinna myös yleisölle. Zodiak-tuotannoista Maija Hirvasen ryhmäteos  Meidän sosiaalidemokraattiset kehomme esitetään Mediakeskus Lumeessa 14.12. klo 17. Tähän esitykseen on vielä vapaita paikkoja jäljellä. Lippuja 20/12 € voi ostaa Lippupalvelusta tai tuntia ennen esitystä ovelta.

ICE HOTin More, more, more -ohjelmistossa esittäytyvät lisäksi Zodiakista tutut Heli Meklin, Mikko Hyvönen ja Saara Töyrylä.

Katso koko ohjelmisto ICE HOT -sivustolta.