Olet täällä

KOTONA–valokuvausprojektissa kuvataan kohti näyttelyä!

Zodiakin KOTONA-valokuvausprojekti muodostuu työpajasta ja näyttelykokonaisuuden kokoamisesta ammattivalokuvaaja Liisa Söderlundin ohjaamana. Projektin aikana toteutetaan valokuvateokset KOTONA-näyttelyyn Kanneltalon Galleriaan. Työpaja ja näyttely ovat osa Minun nimeni on –yhteisötaideprojektia, jonka vuoden 2015 teemana on koti. KOTONA-näyttely on esillä 9.–19.12.2015.

Valokuvausprojektissa lähestytään koti-aihetta valokuvauksen keinoin sekä valokuvaamiseen liittyvien luentojen ja keskustelujen kautta. Lisäksi perehdytään näyttelyn tekemiseen, joka suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä. Jokainen osallistuja pääsee mukaan näyttelyyn projektin aikana tuottamallaan kuvakokoelmalla. Kokoelman valitsemisessa auttaa projektin vetäjä. Työpajaan osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta valokuvaamisesta, mutta kokemuksesta ei ole myöskään haittaa.

Työpajan kokoontumiset ovat Kannelmäessä Kulttuuriyhdistys Perspektiivin tiloissa (os. Purpuripolku 4) keskiviikkoisin 21.10.–18.11. klo 17–20, jonka lisäksi on näyttelyn rakennus 7.12.2015, avajaiset 9.12.2015 ja purku 21.12.2015. Joulukuun tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen 14.10.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen yleisotyo@zodiak.fi. Kirjoita ilmoittautumispostiin nimesi ja yhteystietosi sekä halutessasi muutama lause siitä miksi haluat mukaan työpajaan. Työpaja on osallistujille maksuton.

Lämpimästi tervetuloa valokuvaamaan yhdessä ja osaksi Minun nimeni on -projektia!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Katja Kirsi
Minun nimeni on -yhteisötaideprojekti
yleisotyo@zodiak.fi

www.facebook.com/mnozodiak
http://www.minunnimeni.blogspot.fi/