Olet täällä

Vielä ehdit mukaan syksyn tanssikursseille!

Lokakuun aikana Zodiakissa alkaa uusia kaikille avoimia nykytanssikursseja.

Sami Henrik Haapalan vetämä Miesten kurssi 2 alkaa 20.10. ja sille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset tanssimaan haluavat miehet. Linda Prihan Liikettä ja läsnäoloa -kurssilla harjoitetaan jaettua läsnäoloa ja liikkeellistä vuorovaikutusta muun muassa erilaisin improvisaatio- ja kontakti-improvisaatioharjoittein. Gabriela Aldana-Kekonin ohjaamalla esityskurssilla valmistetaan esitys 13 tunnissa. Osallistujat tutustuvat teoksen luomisprosessiin sekä harjoittelevat esiintymistä. Luotu teos nimeltä Laji: Ihminen esitetään kurssin päätteeksi 25.10. klo 15 Zodiak Stagella yleisölle avoimessa tilaisuudessa. 

Marraskuussa on mahdollisuus heittäytyä Maija Hirvasen uuden teoksen Epic Failing maailmaan saman nimisellä viikonloppukurssilla. Työpajassa tutustutaan koreografin tapaan työskennellä ja ajatella fyysisten harjoitteiden ja keskustelun kautta. Kurssi sisältää Epic Failing -teoksen katsomisen 15.11. klo 15 ja tapaamisen teoksen työryhmän kanssa esityksen jälkeen.

Kaikilla kursseilla on vielä tilaa. Varmista paikkasi kursseille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Lisätiedot ja tiedustelut: inari.pesonen@zodiak.fi.