Olet täällä

Tule harjoittelijaksi Zodiakiin!

Etsitkö harjoittelupaikkaa esittävän taiteen markkinoinnin parista? Mikset tulisi Zodiakiin!

Zodiak – Uuden tanssin keskus on ennakkoluuloton, utelias ja vilkas nykytanssin ja esitystaiteen tuotantokeskus Helsingissä Kaapelitehtaalla. Tuotamme vuosittain 15–20 upouutta kotimaista kantaesitystä. Lisäksi järjestämme kaikille avoimia tanssikursseja ja pyöritämme useampaa yleisötyön erillishanketta.

Zodiak tarjoaa ympäri vuoden harjoittelumahdollisuuksia markkinoinnin ja myös tuotannon parissa. Markkinoinnin puolella pääasialliset tehtävät ovat esityskohtaisten markkinointikampanjoiden suunnittelua ja toteutusta.

Meillä pääset käyttämään luovuuttasi, sillä vuoden aikana ohjelmistoon kuuluu hyvin erilaisia tekijöitä ja teoksia. Harjoittelijat tekevät yhteistyötä Zodiakin tiedottajan, tuottajan, taiteellisen johtajan ja yleisötyövastaavan kanssa.

Emme valitettavasti voi maksaa harjoittelusta palkkaa. Harjoittelun kestosta ja ajankohdasta voidaan sopia joustavasti, tosin toivomme vähintään kuukauden mittaista harjoittelujaksoa. Ajankohdan suhteen ainoa rajoitus on harjoittelun sijoittuminen näytäntökausille: Zodiak on kiinni juhannuksesta elokuun alkuun.

Toivomme, että harjoittelijoilla on viestinnän/markkinoinnin tai tuotannon opintoja tai työkokemusta. Tehtävä edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielen kirjallista taitoa. Esittävien taiteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si Zodiakin tiedottaja Piia Ahoselle, piia.ahonen@zodiak.fi. Zodiakista saa lisätietoja verkkosivuiltamme www.zodiak.fi, tai suoraan Piialta, 040 719 2016.

p.s. Mikäli olet kiinnostunut tuotannon harjoittelusta, ole yhteydessä Zodiakin tuottajaan Maija Eräseen, maija.eranen@zodiak.fi