Olet täällä

Syksyn 2016 kurssi-ilmoittautuminen alkaa 15.6.


Kuva: Uupi Tirronen

Tulevan syksyn kurssiohjelmisto julkistetaan 15.6. klo 12 ja samaan aikaan alkaa myös ilmoittautuminen kursseille.

Kurssiohjelmistossa jatkavat suositut miesten kurssit, seniorikurssit ja Heittäydy liikkeeseen -kurssit. Seniorikursseja on syyskaudella tarjolla jopa kolme kappaletta. Useat kurssit kytkeytyvät syksyn kantaesityksiin, esimerkiksi Flashdance- ja Licking Things -teoksiin. Moni kurssi tarkastelee musiikin ja liikkeen välistä suhdetta, kuten Maria Nurmelan Improvisationes Intermediaes ja Hanna Pajala-Assefan Soiva liike: Kehollista tanssi- ja musiikki-improvisaatiota. Syksyllä on mahdollista myös sukeltaa tarkastelemaan kuvataiteen ja liikkeen yhteyksiä Anni Rissasen ohjaamalla kurssilla.

Zodiakin kaikille avoimet kurssit on tarkoitettu sekä aloittelijoille että jo pidempään tanssia harrastaneille. Kaikilla kursseilla on mahdollisuus tanssia oman osaamisen ja jaksamisen puitteissa. Zodiakin kursseille ovat tervetulleita kaiken ikäiset tanssijat teini-ikäisistä senioreihin. Kurssit ja työpajat järjestetään Zodiakin omissa studioissa Kaapelitehtaalla. Tilat ovat esteettömiä ja niihin päääsee myös pyörätuolilla. Kaikkien kurssien opetuskielenä toimii suomi ja englanti. 

Kurssiohjaajat ovat aina tanssin ammattilaisia ja suomalaisen tanssikentän huippunimiä. Ohjaajat ovat itse aktiivisia toimijoita tanssikentällä, ja usein heidän teoksiaan nähdään myös Zodiakin ohjelmistossa.

Lisätiedot ja kysymykset: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi