Olet täällä

KEIKKA URBAANILUONTO-ILTAMISSA – avoin haku akustisille bändeille ja muille musiikkiyhtyeille

Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Helsingin Kaarelan alueella toimiva Minun nimeni on –taideprojekti toteuttaa vuonna 2016 kaupunkiviljelyä ja taidetta yhdistävän Urbaaniluonto-projektin yhteistyössä Helsingin Taiteilijaseuran kanssa. Projektin huipennuksena syksyllä juhlitaan Kannelmäkeen perustetuilla yhteisöpuutarhoilla sadonkorjuuta. Iltamien ohjelmassa nähdään muun muassa tanssiesityksiä ja nautitaan puutarhojen sadosta valmistettua ruokaa.

Tapahtumaan toivotaan mukaan musiikkiesityksiä ruokapalkkiota vastaan.

Minun nimeni on –projekti toivoo tyylilajiin katsomatta bändejä tai muita musiikkiyhtyeitä esittämään iltamissa 3-5 kappaleen mittaisen setin. Perjantaina 16.9. on mahdollisuus äänentoistoon, lauantaina ja sunnuntaina esitykset tapahtuvat akustisesti. Vastaamme mielellämme äänentoistoon liittyvissä kysymyksissä, yhteydenotot sähköpostitse.

Iltamat järjestetään perjantaina 16.9.2016 klo 18 Sitratorilla ja lauantaina sekä sunnuntaina 17.9. ja 18.9.2016 klo 16 Antinniityllä yhteisöpuutarhojen yhteydessä. Matkat paikanpäälle omalla kustannuksella.

Pyydämme avoimia hakemuksia 29.8.2016 mennessä osoitteeseen yleisotyo@zodiak.fi. Hakemuksissa tulee olla yhtyeen nimi, kuvaus kokoonpanosta, edustettu tyylilaji sekä lyhyesti aiemmat esiintymiset. Mukaan mahtuu 5-6 esiintyjää. Ilmoitamme valinnan tulokset 31.8.2016 mennessä.

Lisätietoja ja tiedustelut:
terhi.pursiainen@zodiak.fi

MNO on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen taideprojekti, joka toiminut Kaarelassa ja Pohjois-Haagan alueella jo vuodesta 2013 asti yhteistyössä Kanneltalon sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Hankkeen toiminnan tavoitteena on luoda alueen asukkaille mahdollisuuksia osallistua kulttuuritoimintaan, taiteen tekemiseen ja uudella tavalla omaan ympäristöönsä tutustumiseen. Hankkeessa työskennellään taiteen monimuotoisin keinoin, painopisteenä liike ja tanssi. Vuonna 2016 projektin teemoiksi on valikoituneet (oma) ympäristö, (oma) identiteetti ja (oma) valta. Hanke on osa Helsingin Kulttuurikeskuksen Helsingin mallia.

www.facebook.com/mnozodiak
www.minunnimeni.blogspot.fi/