Olet täällä

Tarinoita elämästämme kiertueelle

Tarinoita elämästämme on Gabriela Aldana-Kekonin ohjaama esitys Zodiakin senioritanssiryhmälle. Teos sai ensi-iltansa vuonna 2012 Zodiak Stagella ja vuonna 2013 sitä esitettiin Stoassa ja Kanneltalossa. Tämän jälkeen esityksestä muokattiin yleisöä osallistava versio, joka on kiertänyt vuosina 2013-15 pääkaupunkiseudun hoivakodeissa ja palvelukeskuksissa.

Teos on saanut aina innostuneen vastaanoton ja sekä hoivakotien asukkaat että henkilökunta ovat toivoneet lisää esityksiä. Erityisesti teosta on kehuttu siitä, että se antaa hoivakotien asukkaille mahdollisuuden liikkua ja tanssia omien voimiensa puitteissa. Teos sisältää esitysosion lisäksi työpajamaisen liikeosuuden, jossa esiintyjät kutsuvat hoivakotien asukkaat mukaan tanssiin. 

Esityksestä saatu palaute on aina ollut erinomaista:

”Esitys sai hyvää palautetta. Asukkaat olivat pitäneet esityksen rauhallisuudesta ja siitä, että he saivat myös osallistua/liikkua.” (Palvelutalon työntekijä, 2015) 
”Pidimme ryhmästä todella paljon ja esim. yhteinen lämmittely joka samalla oli ryhmän esittely oli hyvä idea. Esityksen pituus oli myös sopiva." (Palvelutalon työntekijä, 2015)

Tarinoita elämästämme kiertää jälleen marras-joulukuun aikana, tällä kertaa yhdessätoista hoiva- ja palvelukodissa pääkaupunkiseudulla. Tämän syksyn kiertueen jälkeen Tarinoita elämästämme on esitetty jo 33 eri paikassa.

Tämän syksyn kiertue pitää sisällään seuraavat paikat:

- Riistavuoren palvelukeskus
- Vuosaaren Helander-koti
- Kustaankartanon palvelukeskus
- Villa Kaskimäki
- Kontulan palvelukeskus
- Heseva-koti
- Attendo Valkamahovi
- Hulda&Malva Hemmet
- Onnitalon Hoiva
- Hoitokoti Päiväkumpu, Vuosaaren yksikkö
- Hoitokoti Päiväkumpu, Itä-Pasilan yksikkö

Lue lisää esityksestä ja sen saamasta palautteesta täältä.

Kuva: Uupi Tirronen