Olet täällä

Ilmaisia työpajoja ja pikadeittailua tanssin ammattilaisille – varaa paikkasi nyt!


Kuva: Vilppu Huomo

Zodiak, Tanssille ry ja Tanssin talo järjestävät tanssin ammattilaisille maaliskuussa ilmaisen työpajoja, speed meetingia ja mentorointia sisältävän viikonlopun. 

Kohtaamisia, koulutusta, konkretiaa on työpajoista, speed meetingistä sekä Tanssin talon suosituista työelämäklinikoista koostuva tutustumis- ja koulutusviikonloppu kaikille tanssin ammattilaisille. Tapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla Zodiakin tiloissa 25.–26. maaliskuuta ja se on osallistujille maksuton.

Viikonlopun tarkoituksena on saada ammattilaiset kohtaamaan, keskustelemaan ja tutustumaan toisiinsa sekä tarjota konkreettista koulutusta.

Lauantaina 25.3. ohjelmassa ovat Liisa Risun ja Carl Knifin työpajat, joissa on mahdollisuus tutustua koreografien liikekieleen ja työtapaan, sekä koreografi Sari Palmgrenin vetämä speed meeting, jonka tarkoituksena on saattaa eri tanssin toimijoita – koreografeja, tanssijoita, tanssinopettajia ja alan eri toimijoita – yhteen nopeasykkeisessä keskustelusessiossa.  Osa osallistujista istuu pöydissä ja toinen osa kiertää. Jos keskustelu jää kesken, juttua voi jatkaa speed meeting -osion jälkeen Zodiakin aulan puolella tarjoilun parissa.

Päivän päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus nähdä omakustanteisesti Helsinki Dance Companyn ja Zodiakin yhteistuotanto, suurieleisesti glitteriä ja trashia yhdistelevä Jemina - The Great American Show Pannuhallissa. Baari on auki ennen esitystä sekä osana esitystä.

Sunnuntaina viikonloppu jatkuu Tanssin talon mentorointiohjelmasta tutuilla valmennusosioilla.  Pitkän tanssiuran tehnyt Tanssitaiteilijan liiton monitoimimies Sami Hiltunen avaa sopimuskäytäntöjä työntekijän ja työnantajan näkökulmasta, koreografi ja taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunula puhuu taiteilijasta itsensä tuottajana ja Sari Palmgren esittelee The Earth Song -konseptin ja kestävän kehityksen kautta kotimaan kiertuetoiminnan mahdollisuuksia ja toteuttamista.

Varaa paikkasi nyt – paikkoja on rajoitetusti! Lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittautuminen täältä.