Olet täällä

Minun nimeni on –hanke etsii kannelmäkeläisiä puutarhoja tanssitaiteen näyttämöksi!

Puutarhat kätkevät sisäänsä paljon merkityksiä, tarinoita ja symboliikkaa. Zodiakin Minun nimeni on -hanke tuo niitä esiin koreografi Sari Palmgrenin uuden teoksen puitteissa. Ilmoita puutarhasi tanssitaiteen näyttämöksi 22.2. mennessä!

Esitys on kävelyteos, jonka aikana katsojat kulkevat opastetun reitin Kannelmäestä Malminkartanoon. Matkan aikana vieraillaan luontokohteissa, yksityisissä puutarhoissa ja alueen rakennuksissa sekä kuullaan salaisuuksia tai tarinoita, joita ne pitävät sisällään. Esitys päättyy Malminkartanon omenatarhaan. Esitys on Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos sekä osa Zodiak - Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa.

Haemme kaikenlaisia ja –kokoisia puutarhoja sekä monen tyyppisiä luontokohteita. Puutarhan ei välttämättä tarvitse olla iso ja hieno, vaan meille voit ilmoittaa myös pienet pihat, viljelypalstat, siirtolapuutarhat, kerrostalojen puutarhat ja muut erikoisemmat kohteet. Esimerkiksi kohteet, jotka olivat aiemmin kasvillisuuden peitossa, mutta ovat nyt rakennettuja, sopivat esitykseen hyvin. Etsimme paikkoja laajasti Sitratorin ja Malminkartanon omenatarhan väliin jäävältä sekä niitä ympäröivältä alueelta.

Hakija sitoutuu olemaan mukana produktiossa harjoitus- ja esityskauden ajan. Tämä tarkoittaa muutamia harjoituskertoja puutarhassa kesä- ja elokuussa sekä 6 esitystä elokuussa (ensi-ilta: 24.8. klo 19, muut esitykset: 26., 27., 29., 30. ja 31.8. klo 19). Tarkemmat tiedot sovitaan osallistujien kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla ­­­­­22.2.2017 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi. Kerro meille hakemuksessasi:
- minkälainen ja kokoinen puutarha sinulla on (tyyppi: omakotitalo/rivitalo yms.).
- tarkka osoite, missä puutarhasi sijaitsee.
- miksi haluat mukaan esitykseen. Mikä puutarhan merkitys on sinulle?
- onko puutarhassasi jotain erityislaatuista (historiikki, tarina, kasvi, esine, yms).

Liitä hakemukseen lisäksi täydelliset yhteystietosi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on hallintaoikeus puutarhaan. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista helmikuun 2017 aikana.

Lisätietoja:
www.minunnimeni.blogspot.fi
www.facobook.com/mnozodiak
​Tuottaja Terhi Pursiainen, terhi.pursiainen@zodiak.fi

Minun nimeni on –hanketta tukee Helsingin Kulttuurikeskus ja Kanneltalo.