Olet täällä

Vielä ehdit ilmoittautua kevään tanssikursseille

Zodiakin tämän kevään kurssitoiminta lähti vauhdikkaasti käyntiin viime viikolla kun kevään ensimmäiset kurssit alkoivat. Kurssiemme suosio on ilahduttanut jälleen kerran, ja osa kevään kursseista onkin jo ehtinyt täyttyä. Mutta monella tulevalla kurssilla on vielä tilaa.

Seuraavaksi alkaa Gabriela Aldana-Kekonin JÄÄtanssikurssi, jossa tanssitaan sekä ulkona että studiossa ja inspiroidutaan luonnosta ja talvesta vuodenaikana. Kurssi pidetään 28.-29.1. ja kurssille voi vielä ilmoittautua. Tulevan PAINI-teoksen työryhmä ohjaa 17.-19.2. kurssin Painiminen ja painiskeleminen, jossa tutustutaan työryhmän työtapaan ja PAINI-teoksen harjoitteisiin. Tämä paini sopii kaikenikäisille ja kaikentasoisille aiheesta kiinnostuneille! Jarkko Partasen ohjaama kurssi Lihan ilot - mielihyvää liikkeestä alkaa 27.2. ja sillä lähestytään liikkumista nimenomaan mielihyvän lähtökohdista. Liikkumisen pitää olla hauskaa ja tuottaa mielihyvää!

Perinteinen Miesten kurssi alkaa 9.3. ja sitä ohjaa tällä kaudella Andrius Katinas. Seitsemän viikkoa kestävä kurssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille miehille, myös ensikertalaisille. Maaliskuun toisella viikolla alkaa myös Pia Lindyn ja Heini Nukarin ohjaama Improvisaatiokurssi: Läpi kerrostumien. Kurssilla sukelletaan improvisaatioon liikkeen, puheen ja äänen kautta. Myös tämä kurssi on avoin kaikille tanssin harrastajille ja myös tanssin ammattilaisille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Zodiakin kurssitoimintaan!

Lisätietoa: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi