Olet täällä

Autismin kirjon nuorten tanssitunnit jatkuvat 9.3.

Autismin kirjon nuorten tanssitunnit saavat jatkoa tällä viikolla. Tunnit pidetään kerran viikossa torstaisin Zodiakin studiossa B2. Tunteja ohjaa tänäkin vuonna koreografi Liisa Pentti ja apulaisohjaajana toimii Tuula Turunen. Tunneille osallistuu yhteensä 6 autismin kirjon nuorta. Olemme erittäin iloisia, että pystymme jatkamaan tunteja taas noin vuoden tauon jälkeen. Tunnit ovat olleet hyvin antoisia sekä osallistujille että ohjaajille ja projektin loppuessa kaikki osallistujat toivoivat tunneille jatkoa.

Tanssitunnit autismin kirjon nuorille alkoivat syyskuun 2015 alussa Liisa Pentin johdolla. Mukana oli koko projektin ajan 10 nuorta, jotka oli jaettu kolmeen eri ryhmään. Ryhmien koko oli 2-5 henkilöä. Tanssitunteja pidettiin kerran viikossa huhtikuuhun 2016 asti. Projekti huipentui 1.4.2016 järjestettyyn päätösjuhlaan ja projektin aikana tuotetun elokuvan ensi-iltaan. 

Hankkeen tarkoituksena on tarjota autismin kirjon nuorille mahdollisuus harrastaa tanssia ja etsiä tanssitaiteen keinoin väyliä itseilmaisuun ja luovaan toimintaan. Projektin läpäisevänä teemana on ollut kommunikaatio ja liikkeen tutkiminen yhtenä kommunikaation muotona.

Lue lisää hankkeesta täältä.

Kuva: Roosa Isokääntä