Olet täällä

Zodiak hakee viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijoita

Ovatko viestintä ja esittävät taiteet intohimojasi? Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa nämä asiat kohtaavat? Tule Zodiakiin!

Zodiak – Uuden tanssin keskus on Helsingissä, Kaapelitehtaalla toimiva virkeä nykytanssiin ja -koreografiaan keskittynyt näyttämö ja tuotantotalo. Osatuotamme vuosittain noin 15 kotimaista kantaesitystä, järjestämme laajaa kurssitoimintaa harrastajille ja ammattilaisille sekä toteutamme useita yleisötyön erillishankkeita vuodessa. Vuonna 2017 Zodiak viettää 20/30-vuotisjuhliaan.

Etsimme yhdeksänhenkisen tiimimme osaksi viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijoita. Meillä pääset näyttämään kyntesi esimerkiksi some-viestinnässä, kampanjoissa ja verkkosivujen suunnittelussa. Tehtäviä löytyy sekä esitystoiminnan että yleisötyön puolelta. Harjoittelua on mahdollista räätälöidä osittain omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Etsimme harjoittelijoita lukuvuodeksi 2017–2018. Harjoittelun kestosta ja aloitusajankohdasta voidaan päättää joustavasti. Toivomme vähintään kahden kuukauden harjoittelujaksoja. Syyskaudella harjoittelu voi alkaa 7. elokuuta, kevätkaudella 2018 8. tammikuuta. Harjoittelut ovat palkattomia.

Lisätietoja harjoittelusta antaa tiedottaja Piia Ahonen, piia.ahonen@zodiak.fi, puh. (09) 3154 4729.