Olet täällä

Zodiak hakee vapaaehtoisia avustajia teokseen Aidatut Unelmat

Tule mukaan toteuttamaan tanssiteosta Aidatut Unelmat! Teokseen haetaan vapaaehtoisia avustamaan suuren mittaluokan teoksen käytännön järjestelyissä.

Aidatut unelmat on koreografi Sari Palmgrenin Kaarelan alueen julkisissa tiloissa ja puutarhoissa polveileva kävelyteos. Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistossa nähtävä esitys tarjoaa kokemuksellisen matkan, joka päättyy yhteisölliseen juhlaan Malminkartanon hedelmätarhaan. Esitys koostuu kokemuksellisista reiteistä: aidatuista ja aitaamattomista tiloista, eri ihmisten puutarhatarinoista, sekä muistoista ja kokemuksista rajoista ja vastuusta. Teoksen ensi-ilta on 24.8.17. Esitys on myös Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos. Lue lisää esityksestä täältä.

Teokseen haetaan vapaaehtoisia avustajia toimimaan teoksen tuotannollisena apuna. Tehtäviin kuuluvat muun muassa esiintyjien avustaminen, järjestyksen valvonta, kommunikaatio yleisön ja työryhmän jäsenten kanssa, tavaroiden roudaaminen, tapahtumapaikan ilmeen siistinä pitäminen sekä yleiset käytännön järjestelyt. Lisäksi etsimme avustajia työpariksi yleisöryhmien kuljettaville oppaille. Tehtävä on katsoa, että yleisö pääsee turvallisesti ja helposti kulkemaan esityksen aikana. Vapaaehtoiset pääsevät tutustumaan suuren mittaluokan teoksen toteuttamiseen lähietäisyydeltä ja kurkistamaan teoksen kulisseihin! Tervetuloa mukaan suureen joukkoomme, esityksen tekemiseen osallistuu lähes 80 vapaaehtoista!

Vapaaehtoisille lahjoitetaan liput Zodiakin ja Kanneltalon syksyn esityksiin sekä Helsingin juhlaviikoille Huvilan konserttiin!

Ilmoittautuminen 7.8.2017 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi

Aikataulu:
10.-19.8. läpimenoharjoitukset; tarkemmat harjoitusajat tarkentuvat myöhemmin
21.-23.8. läpimenoharjoitukset yleisön kanssa; tarkemmat harjoitusajat sovitaan myöhemmin

Esitykset:
Ensi-ilta: 24.8. klo 19
Muut esitykset: 26.8. klo 19, 27.8. klo 19, 29.8. klo 19, 30.8. klo 19 ja 31.8. klo 19
(esityksen kesto noin 2h)

Lisätietoja
Terhi Pursiainen, p. 040 867 5262, terhi.pursiainen@zodiak.fi
www.zodiak.fi/aidatut-unelmat


Teos on osa Zodiakin Minun nimeni on -hanketta, jossa taidetta viedään lähiöihin ja ihmisten omaan asuinpiiriin. 

Hanketta ovat tukeneet

HSY:n Metsäpirtin multa
Ruohonjuuri
Art Fysio Oy
Kannel-Krouvi
Kierrätyskeskus
Phillips

Helsingin kaupunki 
Malminkartanon omenatarha
Kannelmäen peruskoulu 
Kannelmäen seurakunta
Nuorisoasiainkeskus

 


Kuva: Uupi Tirronen