Olet täällä


"Työpajoissa oli hyvää pysähtyminen hetkeen ja toisen ihmisen äärelle." (Palaute, Tanssin portaat, 2014)

 


"Ihan itkettää kun tämä loppuu." (Palaute, Tanssin portaat, 2014)

 


"Olen jo käyttänyt opittuja tanssiliikkeitä asukkaiden kanssa. Ja tietysti jatkan." (Palaute, Tanssin portaat, 2014)

 

Yhteystiedot:

Yleisötyövastaava:
Katja Kirsi
katja.kirsi@zodiak.fi
050 343 9302

Kurssitiedustelut:
Elina Ruoho-Kurola
elina.ruoho-kurola@zodiak.fi
050 587 0470

Hoivalaitoksille

Zodiak - Uuden tanssin keskus tarjoaa hoiva- ja palvelukodeille keinoja tanssin ja liikkeen käyttöön ikäihmisten arkiympäristöissä ja hoiva-alan henkilökunnan työssä. Toteutamme esitysvierailuja, koulutusta hoitolaitosten henkilökunnalle sekä monenlaista työpajatoimintaa sekä asukkaille että henkilökunnalle.

Senioritoiminnan yhtenä tärkeänä tavoitteena on viedä tanssia sellaisten ihmisten luokse, joiden mahdollisuudet kokea tanssia muuten ovat vähäiset.  

Tarinoita elämästämme -esitysvierailu

Zodiakin senioritanssiryhmän esityksen Tarinoita elämästämme teemat liikkuvat elämänkokemuksen, sukupolvien välisen kohtaamisen ja rohkeuden ympärillä. Zodiakin seniorit tanssivat teille omasta elämästään ja ottavat teidät mukaan tanssiin.

Vierailuesitys soveltuu monenlaisiin tiloihin, esimerkiksi ruokasaliin tai reilun kokoiseen päivähuoneeseen. Esiintyvän ryhmän koko vaihtelee viiden ja kahdeksan hengen välillä. Interaktiiviseen osuuteen voi osallistua omalta paikaltaan istuen, omien voimavarojen mukaan, eikä kenenkään ole pakko osallistua ellei halua. Esitystilassa tulee olla äänentoisto ja cd-soitin. Lue lisää täältä

Tanssityöpaja asukkaille

Voimme räätälöidä teille yhden tai useamman tanssityöpajan juuri teidän tarpeidenne mukaan. Zodiakin tanssityöpajoja ohjaavat aina kokeneet ammattitanssijat.

Työpaja hinta: alkaen 80 €/tunti

Tanssin portaat

Tanssin portaat - Liike ja kosketus hoivatyön arjessa -työpajakokonaisuus on suunnattu hoitolaitosten henkilökunnalle. Työpaja etenee askel kerrallaan yksinkertaisesta oman liikkeen kohtaamisesta kohti liikkeen ja kosketuksen soveltamista omassa ammatissa. Työpajat eivät perustu tanssiaskelten opettelemiseen, vaan auttavat hoitohenkilökuntaa löytämään uusia keinoja kommunikaatioon sekä antavat työkaluja liikkeen ja kosketuksen käyttämiseksi hoitotyön arjessa. Lisäksi työpajoista saa vinkkejä ja virkistystä työssäjaksamiseen ja omaan hyvinvointiin.

Tanssin portaat on työpajamalli, jossa liike ja kosketus otetaan osaksi hoivatyötä. Menetelmää on käytetty jo laajasti vanhusten ja muistisairaiden parissa mutta malli on sovellettavissa myös mm. kehitysvammaisten, mielenterveyspotilaiden ja lasten parissa tehtävään hoitotyöhön. Työpajoissa Zodiakin ammattitaitoiset ja koulutetut tanssitaiteilijat työskentelevät hoitohenkilökunnan kanssa rohkaisten oman liikkeen käyttöön arjen työtehtävissä sekä tarjoten erilaisia työkaluja, joita hoivatyön apuna voi käyttää. Tärkeänä osana työpajoja ovat keskustelut ja kokemusten jakaminen.

Työpajoihin osallistuneiden hoitohenkilökunnan edustajien palautteen perusteella työpajat ovat olleet onnistuneita, innostavia ja hoitotyöhön virikkeitä antavia. Lue lisää täältä

Työpajojen hinnasto:

1 työpaja (60 min.): 80 €
5 x 1,5 h työpajat: 550 €

Tanssin portaat -esitettä ja DVD:tä voi tilata osoitteesta: katja.kirsi@zodiak.fi


Kiinnostuitko Zodiakin toiminnasta? Tilaa esitys, työpaja, koulutus tai kysy lisätietoja: katja.kirsi@zodiak.fi