Olet täällä


"Liikkuminen oli vapauttavaa ja tuntui turvalliselta." (Kurssipalaute, 2015)

 


"Löysin itsestäni uudenlaista liikettä ja rohkeutta tanssia niin, ettei liikkeen tarvitse näyttää kauniilta tai olla loppuun asti mietittyä." (Kurssipalaute, 2015)

 


"Hauskin liikuntaharrastus mitä olen tähän mennessä kokenut." (Kurssipalaute 2015)

 

Yhteystiedot:

Yleisötyövastaava:
Katja Kirsi
katja.kirsi@zodiak.fi
050 343 9302

Kurssitiedustelut:
Elina Ruoho-Kurola
elina.ruoho-kurola@zodiak.fi
050 587 0470

Kouluille ja oppilaitoksille

Zodiak - Uuden tanssin keskus tarjoaa kouluille monipuolisia mahdollisuuksia tutustua nykytanssiin. Voimme järjestää maksuttomia käyntejä teoksen harjoituksissa sekä mahdollisuuksia nähdä teos maksuttomasti koeyleisönä. Tämän lisäksi tarjoamme koululaisille mahdollisuuden tutustua näyttämön verhojen taakse, missä valosuunnittelijat, äänisuunnittelijat, puvustajat ja lavastajat tuovat tanssiesityksiin oman työpanoksensa. Taiteilijatapaamisia järjestetään tanssijoiden, koreografien ja muiden Zodiakin esitysten parissa toimivien kanssa sopimuksesta. 

Voimme myös räätälöidä kullekin ryhmälle sopivan tanssityöpajan (45-60 min) hintaan 80 €/ryhmä.

Koulujen henkilökunnalle tarjoamme erilaisia työpajoja VESO-päivien sisällöksi. 

Tutustu tanssiin

Koulut voivat opettajien ja oppilaiden kanssa koota kutakin ryhmää kiinnostavan tanssipaketin seuraavista vaihtoehdoista oman valinnan mukaan:

  • harjoitusten seuraaminen
  • teosesittely ennen esityksen katsomista
  • esitys Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa
  • taiteilijatapaaminen: tutustuminen tanssijan, koreografin, valosuunnittelijan, äänisuunnittelijan, puvustajan tai lavastajan työhön (tapaaminen Zodiakissa esityksen yhteydessä tai erikseen sovittuna aikana koululla)
  • työpaja, jossa oman liikkumisen kautta tutustutaan nykytanssiin ja teoksen teemoihin
  • luento tai esitelmä nykytanssista runsaan video- ja kuvamateriaalin kera koululla tai Zodiakissa

TALK - kinesteettiset kielityöpajat

TALK-kielityöpajat ovat olleet Zodiakin yleisötyön ohjelmassa syksystä 2007 lähtien. Työpajoissa yhdistyy sekä kielten opiskelu että toiseen kulttuuriin ja nykytanssin elementteihin tutustuminen. Hyvän esimerkin aiheesta tarjoaa keväällä 2009 Yle Teeman tekemä dokumentti Opettaja.tv –ohjelman jaksoon Liikkuen luovaksi 1–3: Kinesteettistä kielenoppimista.

Kielityöpajojen moniaistinen lähestymistapa auttaa oppimaan ja ymmärtämään kielen moninaisia rakenteita ja rohkaisee käyttämään opittua kieltä. Liikkeen avulla oppitunneista tulee dynaamisia ja vaihtelevia ja Zodiakin työpajat palvelevat kaikkien eri oppimistyylien edustajia.

Järjestämme TALK VESO-koulutuksia koulujen henkilökunnalle. Työpajan voi tilata omalle koululle ja ajankohta järjestyy sopimuksen mukaan. Kielivaihtoehtoina ruotsi, espanja, ranska, venäjä ja suomi toisena kielenä. Yhden työpajan hinta: 80 € /h

Lue lisää täältä

Kurkistus taiteellisen työn prosessiin

Miten kollektiiviset taideteokset syntyvät? Millaista on työnteko, kun eri alojen asiantuntijat (mm. koreografi, tanssija, valosuunnittelija, äänisuunnittelija) tuovat oman osaamisensa yhteen, kun koko tiimi tähtää yhteiseen päämäärään? Zodiakissa pääsee seuraamaan valmistuvien teosten luovaa vaihetta harjoitustilanteisiin. Yksityiskohdat työprosessin seuraamisesta sovitaan erikseen teoksesta ja työryhmästä riippuen. Taiteellisen prosessin seuraamisen voi halutessaan yhdistää asiantuntijaluentoihin, työpajoihin, VIP-ryhmätilauksiin tai tilausnäytöksiin.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sopivan työpajan sinulle ja ryhmällesi: katja.kirsi@zodiak.fi