Zodiakissa toimiva koreografien kollektiivi Z-score järjestää syksyllä luentosarjan, joka on avoin ja maksuton kaikille tanssista, performanssista ja esitystaiteesta kiinnostuneille. Ensimmäinen luento 1.10.

Tule kuuntelemaan, osallistumaan ja keskustelemaan Zodiakin syksyn 2007 avoimille luennoille!

Zodiakin koreografikollektiivi Z-score järjestää Zodiakissa luentosarjan, joka on kaikille avoin ja maksuton. Luentosarja tarjoaa mahdollisuuden päivittää tietoja esitystaiteesta ja performanssista, pohtia kriittisen ajattelun ja kirjoittamisen teoriaa ja mahdollisuuksia, inspiroitua Gregory Batesonin systeemiajattelusta sekä samalla avartaa käsityksiä koreografian mahdollisuuksista.

Luentojen aiheet on valittu taustoittamaan ajankohtaisia ja tärkeiksi koettuja tanssitaiteen ja nykykoreografian esteettisiä, poliittisia, rakenteellisia ja kontekstuaalisia haasteita.

Luentojen vetäjänä toimii koreografi Kirsi Monni. Luennot pidetään Zodiakin harjoitussalissa C4, Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, C-rappu, 4 krs.).

Luentosarjan aloittaa maanantaina 1.10. klo 16-18 esitystaiteen ja -teorian professori Annette Arlander aiheella "Performanssi ja elävä taide".

Lue lisää luentosarjasta