Lokakuussa käynnistyvän Kulttuurikunto-hankkeen tavoitteena on poistaa kulttuurin käyttöön liittyviä pelkoja ja ennakkoluuloja, innostaa uusien lajien kokeiluun, saada aikaan myönteisiä kulttuurielämyksiä ja tehdä kulttuurin käytöstä helppo osa arkea.

Zodiak on mukana YLEn ja Suomen Kulttuurirahaston valtakunnallisessa Kulttuurikunto-kampanjassa, joka käynnistyy lokakuussa 2008.

Kulttuurikunto pyrkii yhdistämään kulttuuritarjonnan, työnantajien kannustuksen ja kulttuurikuntoilijoiden aktiivisuuden verkostoksi, jossa kaikki hyötyvät. Kulttuurikunto-kampanjan tavoitteena on poistaa kulttuurin käyttöön liittyviä pelkoja ja ennakkoluuloja, innostaa uusien lajien kokeiluun, saada aikaan myönteisiä kulttuurielämyksiä ja tehdä kulttuurin käytöstä helppo osa arkea.

Kulttuurikunto-kampanja muistuttaa, että jo kolme kertaa viikossa puoli tuntia kulttuuria riittää ylläpitämään kulttuurikuntoa! Kulttuurikuntoa voi ylläpitää esimerkiksi osallistumalla Zodiakin yleisötyökursseille tai katsomalla laadukkaita nykytanssiesityksiä. 

Kampanjan keskeisenä välineenä on KULTTUURIKUNTOKORTTI, jonka saa omakseen esim. Zodiakin lipunmyynnistä tai Kulttuurikunnon nettisivuilta.

Nyt kaikki mukaan kansallisiin talkoisiin ja omaa kulttuurikuntoa kohottamaan!

 

Lue lisää kulttuurikuntosuosituksista Zodiakin tarjonnassa

www.kulttuurikunto.fi