Zodiakin tuottama ja Talal Al-Muhannan kuratoima elokuvakokonaisuus Impressions on America nähdään LOIKKA-tanssielokuvafestivaalilla 3.10.

Zodiakin tuottama ja elokuvataiteilija, dramaturgi Talal Al-Muhannan kuratoima elokuvakokonaisuus Impressions on America nähdään LOIKKA-tanssielokuvafestivaalilla perjantaina 3.10. klo 21.45 elokuvateatteri Andorrassa.

Kaksipäiväisen LOIKKA-festivaalin aikana nähdään laaja kirjo tanssielokuvia sekä kotimaisilta että ulkomaisilta tekijöiltä ja pohditaan, välillä pilke silmässä,
mitä tanssielokuva on. Keskeinen teema on tekemisen ilo. Ohjelmisto muodostuu useasta sarjasta aina tämän vuoden uutuuksista 80-luvun klassikoihin asti. Mukaan mahtuu dokumentteja, elokuvakerrontaa ja abstraktia liikkeen lumoa sekä täyttä asiaa tanssielokuvan tekemisestä.

LOIKKA on ensimmäinen vuosittain järjestettävä, täysin tanssielokuvaan keskittyvä elokuvafestivaali Suomessa. Festivaalin järjestää MAD Tanssimaisterit ry. Taiteellisena johtajana toimii koreografi Hanna Pajala-Assefa.

 

Impressions on America:

“Portal” (2006) / ohjaus Evann Siebens (USA) / 2:00
“New York Revisited” (2002) / ohjaus Thomas Mohr (D/NL) / 9:00
“Routes” / ohjaus Alex Reuben (U.K.) / 47:00

 

www.loikka.fi