Zodiak Laboratory on Zodiakin residenssikonsepti. Marraskuussa 2023 Z-Lab-residenssissä työskentele tanssitaiteilija Raphaël Beau.

it starts here.
i am here.
and what else?
not much.
things happen all the time.
it is a matter of noticing them.

työskentely alkaa studiossa. tyhjä tila. tarkoituksena löytää turvapaikka, koti.
ja tästä kodista laajentua, palata, laajentua taas, palata taas, edelleen laajentua.

laboratoryn aikana jatkan kehon tutkimista välineenä, joka kanavoi paikan herkeämätöntä energiaa. paikkana on studio, Zodiak C4; rakennus, Kaapelitehdas, Tanssin talo; naapurusto, Ruoholahti. paikan luomme sinä, sinä, te ja minä, vuorovaikutuksessa toistemme kanssa. työskentelen sisältä-ulkoapäin ja tutkin sitä, mikä ei ole näkyvissä ja joka yhtäkkiä pääsee näkyviin, häviää ja ilmestyy uudelleen jonnekin muualle, muuttuneena. työskentelen olemisen tilan kanssa, minkä koen esiintymällä, missä tahansa, milloin tahansa. näen esiintymisen keinona laajentaa kokemuksiani kehona, antaa tilaa toisten kohtaamiselle, ja olla olemassa yhdessä, yhteisessä kokemuksessa. soitan, ohjaan sävellyksen muotoumista, täällä, studion ja julkisen tilan välimaastossa, teidän kaikkien kanssa.

olet tervetullut tapaamaan minua residenssin aikana!

Avoimet harjoitukset:
Pe 24.11.2023, 16.00-18.00

Demoesitykset:
To 30.11.2023 klo 16.00
Pe 01.12.2023 klo 16.00

Demoesitysten ensimmäinen osa tapahtuu Studio C4:ssa, mistä siirrytään Kaapelitehtaan sisäpihalle. Esityksen jälkeen on myös varattu aikaa keskustelulle.