Esitystaiteilija Satu Palokankaan ohjaama Liikekuoro kokoontuu Zodiakissa kahtena huhtikuun viikonloppuna. Vielä mahtuu mukaan! Liikekuoro on yhteisöllinen koreografian muoto, liiketyöpaja, joka kannustaa erilaisuutta ja moniäänisyyttä samalla kun etsitään mahdollisuutta toimia ja ajatella yhdessä.

Esitystaiteilija Satu Palokankaan vetämä liikekuoro, yhteisöllinen liiketyöpaja kokoontuu Zodiakin harjoitussalissa kahtena viikonloppuna huhtikuussa. Kurssilla on vielä vapaita paikkoja, ilmoittautumiset mahdollisimman pikaisesti!

Liikekuoro on Rudolf Labanin (1879-1958) kehittämä yhteisöllinen koreografian muoto, joka mahdollistaa valittujen teemojen käsittelyn liikkeellisen ajattelun kautta. Labanin omin sanoin liikekuoron tehtävänä on toimia välittäjänä tanssitaiteen ja harrastajien tanssillisen kokemisen, liikunnan ilon, välillä.

"Aivan samoin kuin luomme vapaasti yhdistäen maallisia laulukuoroja nauttiaksemme musiikin tuoman ilon siunauksista, samoin haluamme liikekuoroissa olla osallisena tanssillisen ilon elähdyttävästä voimasta." Tämän Rudolf Laban kirjoitti vuonna 1927*.

Kuinka ajankohtainen ajatus onkaan yhä! Tervetuloa kokemaan liikekuoro ja tanssin uudistava vaikutus. Liikekuoro 18.-19.4. ja 25.-26.4. klo 10-14, kurssimaksu 80 €.

Ilmoittautumiset yleisötyövastaava Katja Kirsille .

 

Lue lisää liikekuorosta

 

* Lainaus Tiina Suhosen kokoamasta kirjasta Hetken vangit – Koreografien ja tanssikriitikkojen kirjoituksia (1991)