Zodiak etsii itähelsinkiläisiä nuoria mukaan heinäkuussa toteutettavaan videoteokseen. Oletko kiinnostunut tanssista ja sanataiteesta? Hae mukaan nyt!

Kesätyöntekijänä osallistut tanssiin, liikkeeseen ja tekstiin pohjautuvan videoteoksen toteuttamiseen. Teoksen koreografina toimii Ama Kyei ja videotaiteilijana Wanda Holopainen

Sinulla ei tarvitse olla tanssitaustaa, mutta sen sijaan odotamme sinulta

  • olet itähelsinkiläinen, asut Kontulassa tai alue on sinulle muuten tuttu
  • kiinnostusta taidetta, tanssia ja/tai sanataidetta kohtaan
  • ryhmätyötaitoja ja yhteistyökykyä
  • halua ja rohkeutta esiintyä videolla sekä mahdollisesti kuvata itse
  • kehittää omaa liikkeellistä tai sanallista ilmaisua ammattilaisten ohjauksessa

Voit hakea mukaan, jos olet 14–19-vuotias. Kannustamme erityisesti monimuotoisista kulttuurisista taustoista tulevia nuoria hakemaan mukaan. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on oikeus kesätyöseteliin.

Hae mukaan

Työaika on 60 työtuntia ja se sijoittuu 8.–26.7.2024 väliselle ajalle. 

Kesäjakson aikana tehdään liikkeellisiä harjoituksia, toteutetaan sanataidetyöpajoja ja kuvataan videomateriaalia. Työ tapahtuu Kontulan alueella ja työskentelemme osan ajasta ulkona. Työhön voi sisältyä myös erikseen sovittavia päiviä, joiden aikana kesätyöntekijöiden on mahdollista osallistua teoksen editointiin. 

Palkka on 500€ ja tarjoamme työpaikkaa enintään 10 nuorelle. Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakulomake viimeistään 12.4.2024.

Lähetämme hakijoille kutsun valintatilaisuuteen, joka järjestetään 19.4. klo 15–18. Työpajamuotoinen valintatilaisuus järjestetään Kontulan nuorten toimintakeskus Luupin tanssisalissa. Mikäli et pääse paikalle hakutilaisuuteen, kerro meille, niin pyrimme järjestämme sinulle vaihtoehtoisen tavan osallistua.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme monenlaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:
Tuottaja Rosaliina Elgland | rosaliina@zodiak.fi tai 044 0455 450

Instagram: @goodvibeseast