Haku Zodiak – Uuden tanssin keskuksen vuoden 2010 ohjelmistoon päättyy 31.3.2009. Olemme siirtyneet sähköisen hakemuslomakkeen käyttöön.

Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto,- esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Zodiakin taiteellinen toiminta perustuu korkeaan laatuun ja tanssitaiteen uudistamiseen. Zodiak tarjoaa nykytanssin tekijöille kokoavan toimintayhteisön ja tuotanto-organisaation. Yleisölle Zodiak tarjoaa monimuotoisia kohtaamistapoja tanssitaiteeseen.

Haku Zodiak – Uuden tanssin keskuksen vuoden 2010  ohjelmistoon päättyy 31.3.2009.

Zodiakin toiminnan rungon muodostaa kantaesitysohjelmisto, mutta myös uusinta- ja vierailuesitysehdotukset huomioidaan. Ohjelmistoon voi hakea myös pienimuotoisilla esityksillä, tanssi-improvisaatioilla, performansseilla, installaatioilla ja tanssivideoilla; näistä koostuu toukokuussa järjestettävä Z-in-motion. Perinteisten teoskäytäntöjen rinnalla Zodiak on kiinnostunut tukemaan myös sellaisia koreografisia konsepteja, jotka osallistavat yleisön/yhteisön teosten tekijyyteen. Lisäksi ehdotukset  kursseiksi tai kurssien opettajiksi ovat tervetulleita.

Olemme siirtyneet sähköiseen hakuun. Tuotantohakemus pyydetään täyttämään 31.3.2009 mennessä. Hakemus liitteineen lähetetään myös postitse osoitteeeen Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tallberginkatu 1/154, 00180 Helsinki. (postileiman päiväys riittää)

Hakemukset pyritään käsittelemään huhti-toukokuun aikana, jonka jälkeen päätöksistä ilmoitetaan kirjallisesti kaikille hakijoille. Vuoden kokonaisohjelmiston laatiminen edellyttää joustoa produktioiden tarkemmassa aikatauluttamisessa ohjelmistovalinnan jälkeen.

 

Avaa tuotantohakemuslomake tästä. Huomaathan, että hakemus pitää täyttämisen jälkeen myös tulostaa!

 

LISÄTIETOJA tarvittaessa:

Raija Ojala , toiminnanjohtaja p. 09726 88 988
Vera Nevanlinna , taiteellinen johtaja p. 0505620220