"Tulee jännittävä ja kuumentunut olo. Ja toisaalta alkaa melkein itkettää, itkettää onnesta, liikkeen kauneudesta ja siitä, että tulee kosketetuksi orvaskeden alle." Katja Keränen kirjoittaa katsomiskokemuksestaan Liikekieli.comissa.

"Kyllähän te tiedätte sen tunteen, kun kuulee radiosta tai jostain jonkun biisin, joka vain menee jonnekin ytimiin ja siitä ei osaa sanoa, miksi se niin tekee. Joona Halosen Whispering Cosmos teki sen tempun. Tekisi mieli jäädä mykäksi ja vain oleskella tilanteen ihmetyksessä... Whispering Cosmos meni asumaan minun verevään verinahkaani... alkaa melkein itkettää, itkettää onnesta, liikkeen kauneudesta ja siitä, että tulee kosketetuksi orvaskeden alle. Sinne ei moni signaali tässä maailmassa kulje. Whispering Cosmos luottaa liikkeeseen. Katsomo ympäröi tanssijoiden tilaa. Huikeassa fyysisyydessään ja säästelemättömyydessään teos tulee kiinni. Teos ei ole varsinainen minimalismin ylistys, eikä se säästele tanssijoitaan. Rajuudessa, vaikkakin hallitussa, on jotain niin pitelemätöntä, että se saa aistit heräämään aistimusten turrutuksesta."

Näillä sanoin kirjoitti Katja Keränen katsomiskokemuksestaan verkkolehti Liikekieli.comissa. Whispering Cosmoksen viimeiset esitykset to 2.4. klo 19, la 4.4. klo 19 ja su 5.4. klo 15. Varaathan paikkasi ajoissa, aiempiin esityksiin ei kaikki halukkaat enää ovelta mahtuneet.

Joona Halonen: Whispering Cosmos

Lue Liikekieli.comin artikkeli