Zodiak – Uuden tanssin keskus on valittu yhdeksi kulttuuriviennin kärkihankkeiksi tänä vuonna. Kulttuuriministeri Stefan Wallin valitsi kärkihankkeet yli sadan hakijan joukosta. Erityiskiitosta saivat tanssin ja teatterin hakijat. Opetusministeriö jakoi valituille kulttuuriviennin kärkihankkeille yhteensä 1,3 miljoonaa euroa.

Zodiak – Uuden tanssin keskus on valittu yhdeksi kulttuuriviennin kärkihankkeeksi tänä vuonna. Opetusministeriö jakoi kärkihankkeille yhteensä 1,3 miljoonaa euroa.

Opetusministeriön kulttuurivientitukea saa 23 hanketta, kun hakijoita oli 101. Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake opetusministeriön kulttuurivientiyksiköstä kehui erityisesti erinomaisia tanssi- ja teatterialan hakemuksia. "Teatterin ja tanssin puolella nähtiin erittäin tervetullut avaus, ja hankkeet ovat kehittyneet aiempiin vuosiin verrattuna erittäin myönteisesti." Zodiak sai tukea kansainvälisen esitysviennin, verkostoitumisen ja promovoinnin kehittämiseen.

Kulttuuriministeri Stefan Wallin (r) hyväksyi kulttuuriviennin kärkihanketuen saajat 20.4.2009. Wallinin mukaan kulttuuriviennin kärkihanketuella on merkittävä rooli toimeenpantaessa hallitusohjelman tavoitetta luovan talouden vahvistamiseksi