Zodiak toivottaa elämyksellisen kulttuuriratikkakierroksen henkilöstöpäättäjät tervetulleeksi Kaapelitehtaalle 6.-10.10. Luvassa tietoa ja elämyksiä nykytanssista – sekä hieman omaa liikkumistakin.

Zodiak on mukana kulttuuriyhteistyökumppanina Smartumin kulttuuriratikkamatkalla 7.-10.10. Zodiak on yksi neljästä kulttuuritoimijasta, joka isännöi kulttuurista kiinnostuneita henkilöstöpäättäjiä osana elämyksellistä ratikka-ajelua Helsingissä.

Kulttuuriratikka on Smartum Oy:n järjestämä tilaisuus, jonka ideana on tarjota yritysten henkilöstöpäättäjille tietoa ja elämyksiä kulttuuriseteliin ja kulttuuripalveluihin liittyen. Kulttuuriseteli on työnantajien henkilöstölleen tarjoama työsuhde-etu, joka ohjaa laajan kulttuuritarjonnan pariin virkistymään, innostumaan ja uusiutumaan. Setelillä työntekijä voi lunastaa itselleen mieluisia kulttuurikokemuksia Kulttuuriseteli-palveluverkostoon kuuluvista paikoista eri puolella Suomea – mukaan lukien Zodiakista Kaapelitehtaalta.

Ennennäkemätön kulttuuriratikkamatka tapahtuu Helsingissä viikolla 41. Zodiak isännöi ratikka-ajeluja tiistaista perjantaihin. 

Lisätietoja Zodiakin tarjoamista palveluista ja tuotteista yrityksille saa Zodiakin toimistosta.

Lisätietoja kulttuurisetelistä: www.smartum.fi