Zodiakin Tanssi ITE -tapahtuma ylitti odotukset. Taiteiden yö oli kaikkiaan onnistunut, niin meillä kuin muuallakin.

Z 22.8.2008

Ensi kertaa historiansa aikana Zodiakin tanssinäyttämö avautui amatööriesiintyjille. Lava oli vapaa kaikenlaiselle tanssi-ilmaisulle. Tapahtumaan olikin ennalta ilmoittautunut lukuisa joukko innokkaita esiintyjiä, mukana mm. ryhmä Keskuspuiston ammattiopiston opiskelijoita (kuva yllä).

Z 22.8.2008

Yleisöstäkin otettiin muutama vapaaehtoinen osalliseksi esitystä (kuva yllä). Esitykset olivat riemastuttavasti erilaisia, harkittuja, energisiä ja mielenkiintoisia. Esiintyjille antoivat lempeää aikalaispalautetta tanssitaiteilijat Alpo Aaltokoski ja Liisa Risu. Palaute koettiin hyvänä keskustelunherättäjänä ja kiinnostavana näkökulmana myös yleisölle. Konseptia tullaan kehittämään ja jatkamaan varmaan jossakin muodossa myöhemminkin.

Z 22.8.2008

Kaikkiaan Tanssi ITE -tapahtumaa oli illan mittaan seuraamassa parisataa ihmistä. Osa viihtyi paikalla alusta loppuun, toiset taas seurasivat tapahtumaa vain hetken. Tanssi ITE -tapahtuman lisäksi Kaapelitehtaalla oli taiteiden yössä monenlaisia työpajoja, näyttelyitä, tapahtumia, esityksiä ja muuta toimintaa. Kaunis sää kruunasi onnistuneen tapahtuman.

Kiitos rohkeille esiintyjille!